seniseviyorum Cikolataligofret Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin huzurunu mutlulugunu yuvasını bozmasın inşallah en kısa zamanda geri dönersin 🙏🤲❤️😘🤗
TombulHatun Cikolataligofret Nasıl mutlu olacaksan canm. Eğer şuan burada olmak seni mutsuz ediyorsa zorla da kal diyemeyiz. Arada özelden yaz bari özletme kendini
Rouge Cikolataligofret Cikolataligofret cok teşekkür ederim canımm ♥️🙏insallah hersey düzelir ve seni daha mutlu postlarla yeniden goruruz🌸
Anka Cikolataligofret of canım nasıl Ülker çikolata lı gofret çekiyor anlatamam. Nereye gidiyorsun şokolataamm ya vallahi şimdi çıldırcam ben bildim sen neden gidiyorsun o bitane kendini bilmez var ahlak dağıtan canını sıktı herhalde .
TombulHatun Cikolataligofret ya ilk denemenin fotosunu atıcam güzel olursa kargoya vericem zehirlemiyim seni 😃
Anka Cikolataligofret bazen kafam atıyor şeytan diyor aç bi post bütün sex hayatını fantezilerini anlat sonra burayı terk etsinler 😂😂😂😂
Nimess Cikolataligofret yaa sen miletin dediğine ne bakıyorsun isteyen isteği gibi yorum yapabilir iki gülüyoruz şurda onlar yanlış anlıyorsa kendi beyin algılarındandır
Deleted09 Cikolataligofret it ürür kervan yürür aşko boşver kim ne derse desin görmezden gel. Başkaları şakadan anlamıyorsa onlarda görmezden gelebilir gitme😢
Cikolataligofret Deleted09 cahille sohbeti kesim zaten beybicim🤷♀️ onlar degil sorun kendim sorun benim biseylerin iyi gitmesine ihtiyacim var canim dun soz verdigim fincanlara bakiyorum suan birdaha yokum❤