Kızlar ben genital bölge temizliliğimi ciletle yapıyorum.Ama 2 gün pürüssüz kalıyor sonra kıllar çıkmaya başlayınca mecbur yine temizlemek zorunda kalıyorum ve Tahriş oluyor.Çok canım yanıyor.Tahriş olmaması için neler kullana bilirim.Siz nasıl yapıyorsunuz?

Yani sorum genital bölgemin tahriş olmaması için ne yapabilirimmm?

Zeynep_ doktor bana bebek yağı kullan demişti bebeklerin poposuna kullanılıyomuş

Zeynep_ ben ağdaya başladım zor oluyo çok sürüyo ama acısına katlanıp alıyorum

Zeynep_ en temizi ağda canım hem geç çıkıyor hemde yumuşacık😊 yok jilet dersen eğer tıraş köpüğüyle dene bide önceden öyle yapardım duştan sonra da krem falan sürerdim😊

Zeynep_ jilet hic kullanmadim en guzeli agda her adetimden sonra aldiriyorum diger adetime bi hafta kala cikiyor ve aldikca azaliyor

Escobar bende ağda yapmak istiyorum ama kendim yapabilirmiyim bilmiyorum.Sen kendinki yapıyorsun canım.?

Zeynep_ evet zor oldu biraz ama alıstıkça kolaylaşıyor pes ediyorum diyorum tam yine devam ediyorum zor oluyo cidden ama gözümü kararttım hem pürüzsüz hemde geç çıkıyor