İyi geceler kızlar keşke geceler iyi olsa
Ben eşimle severek evlendm beş yıldır beraberiz toplam bir yıldırda evliyiz bebeğimiz iki aylık
Deliler gibi aşık olduğum yüzüne bakınca içimin coştuğu adam canımı çok yakıyor.. içim acıyor resmen evlendiğime beni pişman edigor her gün güzel yemekler yaparım bir bahane bılmalara başladı ilk 2ay evlendiğimizde herşey çok güzeldi hamilelik vs derken halszleştim daha sonra ağırlaştım sunumlar vs yapamaz özenemez oldum
Şimdilerde bebeğim vaf iki aylık gurbette tekiz her zaman farklı yemekler yapamıyorjm
Bugün barbunya pilav yaptım bahane.. kuru fasulye taze fasulye yapayım yok tavuk yemekleri yapayım yok bezelye yapayım yok makarna yapayım yok değişik değişik yaparım yok der er ben sana ne yemek yapayım Allah aşkına bugün yaptığım yemeği beğenmedi yemedi(elim lezzetlidir herkes söyler)
Yarım saat önce geldi göbeğime dokunuyor sen yine mi hamilesin bu göbek ne diyor /aylık sezaryen göbeği herşeyime bahaneler buluyor beni beğenmemezlik ediyor sonumuz ayrılık bana inanmıyor iki gündür hiç konuşmuyorum zerre umrunda olmuyor kızlar çok yoruldum ben çok kendimi bana hep yetersiz hissettiriyor çok sevdiğime mi yanayım değmeyecek birini sevdiğime mi evlendiğime mi birde ondan çocuk yaptığımamı.. içim acıyor içim..
İçim acıyor..
Hemen bir ümitsizlige girme bak bebeğin daha 2 aylık eşin bu hamilelik doğum zaman ver oda lohusalar gibi psikolojisi biraz alt üst oluyor sonuçta bir sorumluluk yüklendi ona😘
Morumsu Allah sabır versin canım sende onun üstüne fazla düşme belki fark eder bunu tekrar seninle ilgilenmeye başlar bebişinle ilgilen illaki gelip ne olduğunu sorucak sana dik dur sen onu kaybetmezsin o seni kaybeder 😊
Morumsu ya dün post actım kendinizde sorun bulmayın. Özür diliyorum ama nasıl sunum yapıyorum ozenmedim begenmedi böyle Bisey mi var ya ?daha bu bir senede kendini yıpratmıssın .pesinden yemek mi kosturucaksın ?canım yemezse yemesin .bosuna kendini üzüp onun pesindesin eşin cocukmus gibi. begenmiyosa kendi yapsın .yemedi diye herseye anlam yüklemeyin. tüm odak noktanızı eşiniz yapmayın lütfen .adam yemek yemiyor of hen ozenmedim ondan diyorsunuz .herseyi kendinizde arayıp goreviniz ve begendirme mecburiyetiniz var gibi davranıyorsunuz.gobek konusunda ayıp etmiş sinirim bozuldu ama hala kendinde sorun bulmana daha cok sinirlendim .üzgünüm 🙏🌸
Rouge aynen cok katiliyorum. Sizin kendinizi suclucak birseyiniz yok, mesela ben calistigim icin yeri geliyor yemek olmuyor ama esim eve geldiginde yoksa direk yemek yapmaya basliyor bir makarna bile olsa.. yada aksamlari yarinin yemegini yapiyorum hizli bir sekilde , daha bir gun olsun kotu demedi illaki mukemmel degildir ama denge bu iste ne o bana ne ben ona belli etmemisimdir kirmamisizdir bu sebeblerden birbirimizi. Hic bi zamanda ben yetemiyorum yemek yapamiyorum diye kendimi suclamadim.
Lila_ 🙏niye kendini suclayasın ki zaten .mükemmel yemek yapmak zorunda mıyız. o da yapsın o zaman zateen kendinde hata aramasa agzının payını verse kendi degerini bilse onun eşi de böyle bisey diyemez. kendi kendine yemek yemedi diye kafasında kuruyor. bu yorucu bu mutsuz evlilik işte ,bazen biz kendimiz yapıyoruz kendimiz izin veriyoruz. özür dilerim eger arkadası kırıyosam ama ben söylemesem o kendi kendini kırmaya devam edicek
Morumsu öncelikle bebeginiz hayorli olsun saglikli mutlu huzurlu bi ömrü olsun insallah 🌸 daha cok yeni dogum yapmissiniz hala lohusa sayilirsiniz lutfen kendinize biraz zaman taniyin. Bebekten snra evlilikler esler degisebiliyor ama zamanla rayına oturuyor hersey. Siz esinizi en basindan fazla simartmissiniz yemek begenmemek ne demek. Ben 5 senelik ewliyim 1 senedir ewde yemek yapiyorum öncesinde calisiyordum hic yemek yapmazdim cok isteyen kendi yapsin bnde calisiyordum o da. Suan yapiyorum ama ben kendim bile guzel yemek yapmadigimi biliyorum ama esim bikere bile laf etmedi o gun ne varsa ne yaptiysam onu yer yemek zorunda begenmiyorsa kendi yapsinda bende guzel yeemek yiyeyim. Kendinizi bukadar ezdirmeyin yemezse birakin yemesin
Morumsu benım esımde bu sekılde oldı evlendıkten sonra sevgılıyken bakmaua kıyamazdı evlendık bu gobek ne yok bu ne.. evlılık bence gereksızmıs gec ogrendık dedıgın gibi birde cocuk yaptık
bitterdelisi24 sen bensin heralde ben yazdım sanıyorum bazen 😂
Morumsu beğenmiyorsa kalksın kendi yapsın ne demek ya bebekle uğraşmak kolay mi bizde anlaşamıyoruz ama en azından önüne ne koyarsam onu yer ayrıca sizinle niye öyle konuşabiliyor sonuçta bir evlat vermişsiniz önce kendine baksın beyefendi şaka yapıyorsa bile bi adabı vardır karşındakini incittikten sonra bi anlamı kalmaz
Ogretmenhanim evet senın yazdıklarınla yasadıklarmız hemen hemen aynı inankı:)
Morumsu sunum munum ne uğraşıyorsun bu adama sen ya? Yap yemeğini koy önüne yiyorsa yesin yemiyorsa gitsin annesinin evinde yesin. Bu kadar şımartıp değer verirsen tepene çıkar bir de seni beğenmez. O göbek erir giderde çok afedersin eşinin o sığlığı/sığırlığı geçer mi bilmem 🤷🏼♀️ Okurken sinirlendim haddimi aştıysam kusura bakma🙏🏼
Morumsu yiyecek yemek bulduğuna şükretsin bebekle yemek yapmak kolay iş mi 2 ay olmuş daha sen doğum yapmışsın tabii ki de karnın olacak 2 ayda gider mi hemen o göbek kilolar ben ikinci çocuğu mu doğurdum kayınvaliden bana dedi ki daha 3 günlük lohusayım sen çok kilo aldın hadi dedim kayınvalidedir söylemeyim laf dalaşına girme hiç sesimi çıkarmadım eşime söyledim annen bana böyle böyle söyledi dedi sen annemin kusuruna bakma ben senin her halini beğeniyorum dedi mesela yani çok saçma bir şey tamam kötü görünüyor olabiliriz bu çok doğal çünkü çocuk çıktı karnımızdan içimizden Bir çocuk dünyaya getirdik ama yani kendini toparlaya bilmen için her şeyi rayına düzenine oturtabilmek için senin de zamana ihtiyacın var lütfen kendini yetersiz hissetme