• Sağlık
  • İki aydır koku alamıyorum😢

bugsbunnyy bendee dün bi razcıık parfüm kokusu geldi bidaha kokladım gelmedi ama allah çok şükür yediklerimin tadı var

Glr_09 ya işte bende tam yemeklerin tadını alamıyorum ya köriyi çok severim ama kokusunu hiç alamıyorum

bugsbunnyy ayyyy vallahı ıkı yıldır hayatımız kaydı resmen 😒😒😒 buna sebep olan kım varsa Allah bın belasını versın 🤬keske o yarasayı yıyıp geberseydı de kımseye bu ıllet hastalığı yaymasaydı 😡😡

Glr_09 aynısı bende oldu ben grip sanıyordum coronaymis doktor arkadaşıma söyledim tat koku iyileştikten sonra gidermiş sen hafif atlatmissin dedi Corona yani

zarifhanim bazen kalıcı olabiliyor :( çok geçmiş olsun kayınvalidemin aylarca hissi gelmedi

Glr_09 bende covit olduğumda 1 ay öyle olmustu bana …1 sene olacak ama.hala soğanın eski tadını alamıyorum

Glr_09 alıyorum ama soğan sarımsak kokuları deqişti gerçek kokularını alamıyorum artık ayrıca parfum kokusunu alırım ama sanki tüm parfüm ler aynı kokuyor gerçekten sinir bozucu

Glr_09 malesef kalici koku alamama.1 seneyi askin suredie koku alamiyorum.

Covid sonrası 6 -7 ay koku-tat kaybı yaşayanlar var

Tat alabiliyorum koku alamıyorum bi kere hafif geliyor sonra alamıyorum