kucukpembebulut bugsbunnyy ayyyy vallahı ıkı yıldır hayatımız kaydı resmen 😒😒😒 buna sebep olan kım varsa Allah bın belasını versın 🤬keske o yarasayı yıyıp geberseydı de kımseye bu ıllet hastalığı yaymasaydı 😡😡
Hayirlisibegulum bugsbunnyy olmuşsunuz demek ki durduk yere tat koku neden gitsin. Bazı insanlar belirtisiz covit geçirebiliyor. İlla olmadım diyorsanız KBB görünün☺️
Sexapalite Glr_09 aynısı bende oldu ben grip sanıyordum coronaymis doktor arkadaşıma söyledim tat koku iyileştikten sonra gidermiş sen hafif atlatmissin dedi Corona yani
Arasemir11 Glr_09 alıyorum ama soğan sarımsak kokuları deqişti gerçek kokularını alamıyorum artık ayrıca parfum kokusunu alırım ama sanki tüm parfüm ler aynı kokuyor gerçekten sinir bozucu
Adamasali Glr_09 bende covit olduğumda 1 ay öyle olmustu bana …1 sene olacak ama.hala soğanın eski tadını alamıyorum
bugsbunnyy Hayirlisibegulum yavaş yavaş almaya basladim ya çok şükür yani birseyi dibime sokmazsam almam ama yinede yavaş yavaş geliyor🤦
sorun_suz Glr_09 ben covit olmuştum mayıs ayında hala tat koku tam anlamıyla eskisi gibi olmadı. covit geçirmiş olabilir misin.