Maviimm Lori12lorii fiyatı çok uygun yaaa. O kadar süpürge arasında ne alacağımı şaşırmıştım. Nasıl ilk deneyimleriniz acaba
S_s_s BademGozlu canım benimkide o ama artık mutfaga girmemye basladı sence neden olabilir? 3 kez harita yaptım fabrika ayarına döndürdüm yok. Komutla yollasamda girmiyor tüm ev spürtsemde. Mutfaga hiç gitmiyor çok sinirim bozuluyo en cok kirlenen yer orası atacam balkondan en son
BademGozlu S_s_s ne zaman aldın? Bı ara benimki de standı bulamıyordu kendi kendine dönüyordu. Aradık görüştük bize standın nerede olduğunu sordular ünitemiz yüksek oranın altına kurmuştuk söyledik şimdiye kadar iyi bile kullanmissiniz üstü ve yanlarının mağazada ki gibi boş olması gerekiyor dediler. Bide kullanımlarda turbo ayarında kullanın dediler. Ben bunları düzelttim sorun kalktı ortadan.
Lori12lorii Kedivelisi sağol canım teşekkür ederim sen söylemeseydin boşuna fazladan para ödeyecektim hakkını helal et😍💐
Lori12lorii BademGozlu canım daha dün aldım işte vakaha süpürmesindn falan memnumum mutfak masasının altına koydum ben kolayca buluyor yerini. Bide turbo moda nasıl alıyorsun canımm bana da bildiklerini aktarsana
BademGozlu Bir arkadaşım benden 1 ay sonra kadar aldı. Süpürme sorunu yaşamış, standını asla bulamamış cihaz sürekli dönüp duruyormuş. Geri götürdü fabrika üretiminde hata varmış sıfır ürün verdiler.
Lori12lorii Kedivelisi valaha sevdim canım işte makineyi çözmeye çalışıyorum alışmaya çalışıyorum dün makineye bulaşık yerleştirirken o mutfağı süpürdü ben ütü yaparken yatak odayı süpürdü rahatlıkmış vakaha . Turbo moda falan nasıl alınıyor bilgin var mi ya da söyle kullan dediğin bişey bar mo
Ginger Lori12lorii trenyoldan alan arkadaşlarınız var mi bende istiyorum ama güvenemiyorum ya banada salatalık felan gönderirlerse die😄😄😄
bluerose1 Ginger trendyoldan, mi vacuum mop pro aldım satıcı önemli tabi trendyolda da ben satıcı olarak türkiye garantili mi mağazasından aldım en azından orjinal garantili
Kedivelisi Lori12lorii kuzum benim süpürgede mod falan yok ya normal her zaman aynı süpürüyor işte ☺️ Ama ben evi gezmesini sevmiyorum kapılar açık oluyor ya kapı arkaları tozlu kalıyor içime sinmiyor 🙈 odada yerde ne varsa kaldırıyorum kapıyı kapatıyorum kendi kendine takılıyor süpürüyor