BademGozlu Bir arkadaşım benden 1 ay sonra kadar aldı. Süpürme sorunu yaşamış, standını asla bulamamış cihaz sürekli dönüp duruyormuş. Geri götürdü fabrika üretiminde hata varmış sıfır ürün verdiler.
Lori12lorii Kedivelisi valaha sevdim canım işte makineyi çözmeye çalışıyorum alışmaya çalışıyorum dün makineye bulaşık yerleştirirken o mutfağı süpürdü ben ütü yaparken yatak odayı süpürdü rahatlıkmış vakaha . Turbo moda falan nasıl alınıyor bilgin var mi ya da söyle kullan dediğin bişey bar mo
Ginger Lori12lorii trenyoldan alan arkadaşlarınız var mi bende istiyorum ama güvenemiyorum ya banada salatalık felan gönderirlerse die😄😄😄
bluerose1 Ginger trendyoldan, mi vacuum mop pro aldım satıcı önemli tabi trendyolda da ben satıcı olarak türkiye garantili mi mağazasından aldım en azından orjinal garantili
Lori12lorii BademGozlu canım daha dün aldım işte vakaha süpürmesindn falan memnumum mutfak masasının altına koydum ben kolayca buluyor yerini. Bide turbo moda nasıl alıyorsun canımm bana da bildiklerini aktarsana
Kedivelisi Lori12lorii kuzum benim süpürgede mod falan yok ya normal her zaman aynı süpürüyor işte ☺️ Ama ben evi gezmesini sevmiyorum kapılar açık oluyor ya kapı arkaları tozlu kalıyor içime sinmiyor 🙈 odada yerde ne varsa kaldırıyorum kapıyı kapatıyorum kendi kendine takılıyor süpürüyor
Lori12lorii BademGozlu benimkinin modeli 693 canım uygulamaya baktım da bulamadım zahmet olmazsa tarif eder misin ya
Lori12lorii BademGozlu BademGozlu Canım yanıtla kısmında fotoğraf ekleme bölümleri var ordan yapabilirsin
BademGozlu Lori12lorii [upl-image-preview url=//i.imgur.com/cHjjOr7.jpeg] Ekranı aşağıdan yukarı kaydırınca modlar çıkıyor. Ordan turboya alıyorum
Lori12lorii BademGozlu Kız Allah seni ikimizin de ürünleri çok Farklı 😂😂 benimki başka marka seninki başka marka 😂😂