incilikaftan Arasemir11 benim bir akrabamin başına geldi satın aldığı evin altında gömü vardı evi de tarihi evlerin yakınında olduğu için kazdırıp alamadi 😁😁😁 ordaki olan neyse duruyor hâlâ
Arasemir11 incilikaftan ciddimisin aaaa keşke bn orda olsaydım bir şekilde alırdım 😂eşim hep diyor nerden gelir bu altın sevdası seni altınlara gömücem Bnde diyorum sen bnm dirimi altınlara gömmüyon ölümü nasıl gömecen 😂benm altınlarım da war seviyorum ama takamıyrm öyle bsey de war. Hep olsn istiyorum
incilikaftan Yagmurtekiin gece-gundüz ayırt edebiliyorsa uyuması lazım bizde de diş sorunu var patlamadı ama belli oluyor. 🤦🏻♀️
Yagmurtekiin incilikaftan eveet ediyor, 2 aylıktı gece gündüz ayrımı yaptığı zaman ve o kadar güzel ve dakik bir uyku sistemi vardı ki ama nolduysa şu atak dönemi ve diş mahvetti bizi ,🤷🏻♀️ bizimkide baya belirginleşti hem de köpek dişleri ama henüz patlamadı
incilikaftan SuPerisi0 bebekten bebege5 farklılık gösterebilir 😊 benim ki 3.ayda bir düzene alıştı bakalım diş zamani bizi.ne bekliyor
Yokartikk Sananebesalak vayy cabuk taktik ver nasıl ikna ettin😂 hayırlı olsun güle güle.kulaan canim🙏
hazanmevsimi24 incilikaftan sagol cnm bnm esimde ilk kar yapti parasi 100 bi e kadar cıkdı sonra bi gece cöktü hepsi gitti hisseler hala duruyo satmadi bi gün yükselir umudu ile beklio bilincsiz degildi yatirimci ark tavsiye de lio du
Oylesinegeldim incilikaftan sabah tartildigimda 55 kilo olsam, bide eşim bana ansızın küçükte olsa beni mutlu etmek için bi sürpriz yapsa , sadece beni mutlu etmek için ❣️
incilikaftan Oylesinegeldim öyle bir içimden geldiiii aslında 55 kg yoktu 😂😂😂😂 maalesef diyet sporla oluyor o dedigin😢
Sananebesalak Yokartikk telefonum bozuldu canım mecburen telefon alcaktık 🤣 başka ucuz aldık önce ben bunu sevmedim dedim satcam dedim iyi ver ben kullanayım dedi ben iPhone istiyorum diye tutturdum ama tatlı tatlı asla inatlaşmadım 🤣