Telefonum çalsa ve gizemli bir ses banka hesabınıza 10 milyon dolar yatırıyoruz dese çok mutlu olurdum 😂
ɴᴇ ᴏʟꜱᴀ Çᴏᴋ ᴍᴜᴛʟᴜ ᴏʟᴜʀᴅᴜɴᴜᴢ Şᴜᴀɴ 😂💃🏽♥️
incilikaftan kapı açılsa da eşim gelse 🥺 çook özledim çooook
incilikaftan Kocam bir supriz yapıp bana iPhone 11 almis olsa barıii ne sevinirdim ulenn😂
Lavinia_ kuzumm işte mi 😊🥺
incilikaftan eşim hemen dönse mutlu olurdum 😣
incilikaftan Şehir dışın da iş için 🥺
- Düzenlendi
incilikaftan off iphone 11 isitoym alsa cok sevinirim😂😂dogum gunumde kolye aldi☹
incilikaftan eşim arayıp rezervasyonu yaptım valizi hazırla tatile gidiyoruz dese 🤣
incilikaftan söyle bı trol post olsa ve güzel bir linçlesek fena olmaz bu beni mutlu eder 😂
Selale01 gerçekten yaa ben de herkesde var belediye dagitiyirmusscasina herkesde görüyorum yaa yani hak etmiyormuyuz sanki🥺😂😂
Kobranecla açımı fake hesab senin için 😂😂😂
incilikaftan Ailemin yanındayım 2 aydır doğum için. Eşimi çok özledim 3 hafta kaldı gelmesine, keşke 1 günlüğüne de olsa eşimin yanında uyusam çok isterdim😔
Cok param olsa🤣🤣cok mutlu olurdum inan🤣 bide çocuğum geceleri beni emmese cok mutlu olurum uyku uyumak istiyorum 1yil oldu
incilikaftan ehliyetini aldın deseler cok mutlu olurdum .bunca telaşın içine sıgdırdım 5 ay oldu belki hala derslere bile giremedim. su yük kalksa üstümde uykularımı kaçırıyor artık
Yokartikk akşam kaçır suyu kulağına 😂😂😂
dramaqueencnm sendemi brütüss seninki nerede