papatya_ tabi işi öğrendin😁
İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey
- Düzenlendi
Nietzsche beklerken boş durma sende mast yap😁hevesin ölmesin
JartiyerliKedi ben zaten bıkmışım sen mast diyosun 😂😂 film yıldızımıyız gagagafag benim libidom sizinkiler gibi yüksek değil 😂
JartiyerliKedi Allah seni ya😂😂
JartiyerliKedi benim balı cöregim iyiki tanımışım gönlü güzel arkadaşım 🥺🥰🥰
JartiyerliKedi cidden tatli portakal kurabiyen miyim sapşik şey 🥺🥰🥰🥰
Nurfatma35 amann ne biliyim ya aklıma gelşyo işte o an soruyu sorup kurtulmazsam bütün ilişki boyunca odaklanamıyorum hep aklımda o kalıyo😂
Ozge49595 yaa Evvetttt
Ozge49595 uvuuu😍solucan olsam yinede beni severmiydin🥺
Doğumdan sonra göbek kaldı biraz eşim hep Güler göbeğime vurur ne olacak bu göbek ne olacak diye işine odaklan diye kızarım sonra gülerek 🤣🤣🤣
JartiyerliKedi evet evet sen benim minnik bi solucanimsin severdim tabi seni kavanoza alir saklardım muhafızı ederdim 🥺🥺🥰
Ozge49595 😅😅harikasın canm ya senin yorumunu görünce istemsizce gülümsüyorum
Tomris İs bitince yada ise başlamadan önce sor bari bacım 😂
- Düzenlendi
Bir kere iş üstündeyiz cocuk uyuyor görümcemin düğüne 1 2 gün kalmış hep telaşli alışverişlere gidiyor geçerken eşiyle bize uğramislar terzide elbisem vardı onu bıraktılar zil çaldı eşim ben bu halde çıkamam ne giysem anlasılır sen çık dedi elime ne gecerse onu giydim açtım kapıyı utanctan konusamiyorum hayatımdaki en kötü kombin üzerimde kocaman etek altimda üzerimde tişort onun üzerine gögsüm belli olmasin diye yelek gecirdim gorseniz gülmekten ölürsünüz davet etsem oturma odasından yatak odasına sevişe sevişe gitmişiz gecelik çamaşır sıra sıra yol olmuş davet edemedim gönderdim kesinlikle anlamışlardır onlar gidince üzerimdeki kombine gül gül öldük
Met bizde krize girdik en iyisi son esim kizardi baya🤣😂
JartiyerliKedi Hemde ne kötü çok bozuldum önce sonra gülme krizi🤣😂
Masalmisali En heyxanli yerinde bide🤣😂😂😂