• +18
  • İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey

JartiyerliKedi ben zaten bıkmışım sen mast diyosun 😂😂 film yıldızımıyız gagagafag benim libidom sizinkiler gibi yüksek değil 😂

Nurfatma35 amann ne biliyim ya aklıma gelşyo işte o an soruyu sorup kurtulmazsam bütün ilişki boyunca odaklanamıyorum hep aklımda o kalıyo😂

Doğumdan sonra göbek kaldı biraz eşim hep Güler göbeğime vurur ne olacak bu göbek ne olacak diye işine odaklan diye kızarım sonra gülerek 🤣🤣🤣

Nietzsche benimkide iş biter bitmez sigaraya koşar ama öldürseler işini yarıda kesip atmaz😄

Bir kere iş üstündeyiz cocuk uyuyor görümcemin düğüne 1 2 gün kalmış hep telaşli alışverişlere gidiyor geçerken eşiyle bize uğramislar terzide elbisem vardı onu bıraktılar zil çaldı eşim ben bu halde çıkamam ne giysem anlasılır sen çık dedi elime ne gecerse onu giydim açtım kapıyı utanctan konusamiyorum hayatımdaki en kötü kombin üzerimde kocaman etek altimda üzerimde tişort onun üzerine gögsüm belli olmasin diye yelek gecirdim gorseniz gülmekten ölürsünüz davet etsem oturma odasından yatak odasına sevişe sevişe gitmişiz gecelik çamaşır sıra sıra yol olmuş davet edemedim gönderdim kesinlikle anlamışlardır onlar gidince üzerimdeki kombine gül gül öldük

Met bizde krize girdik en iyisi son esim kizardi baya🤣😂

• Met bunu yanıtladı.
      • Met bunu beğendi.