Kilo almak için İnternetlerde şu toz bu tozu içip kilo alıyorum diye foto atan insanları gördükçe benim de alaşım geliyo zayıfım bilemedim softmax bombax gibi gibi ne bilim kızlar

prenses88 zayıflatan ürünlerin nasıl garantisi yoksa onlarında yok ben olsam almazdım bu konularda Dr veya diyetisyen tavsiyesi ile ilerlemek en sağlıklısı

prenses88 İçeriklerine asla güvenmiyorum. Sağlıklı kilo alabilirsiniz. Bende bi kaç kilo almak istiyorum, sütlü muzlu fındık ezmeli milkshake ler yapıyorum yanında sporda yapıyorum ki aldığım kilo dengesiz olmasın. Sağlığınızı dahada riske atabilir o ürünler aman diyim

prenses88 bende zayıfım ama güvenmiyorum onlara nedense kar zarar hesabı şart bu arada herbelife deneyrn var mı kilo almak için

Tomris herbalife para verip kilo alacagina bebe bisküvisi kakao süt karıştır iç kuzum oda para tuzağı emin ol denedim ve pişman oldum

Kolay olarak geçen her şey pişmanlıktır. Bunu bilir bunu söylerim

prenses88 her gün 3 öğün tıka basa yersen kilo almama şansın yok makarnaya ekmeğe aban iştahsızsan iştah şurubu filan al daha iyi canım toz filan saçma bence