Bisaniye amin ınsallah genelde zor atlatıyolar kılo kaybı ıstah da azalma baya sorunlar cıkıyor.. allah kımseyi hastalıkla sınamasın🌼

efuliimm merhaba, kesin cozum söylüyorum kızım 10 gündür dediginiz gibiydi, yoğurdun içine biraz nişasta katip yedirin. Ben önyargılı davrandım ama ilaçlardan bile daha iyi etki etti

efuliimm benim oğlumda aşılı olmasına rağmen 11 aylıkken oldu rota + domuz gribi aynı anda nasıl kaptıysa artık kakada rota ağızdan alınan örnekte infulanza çıktı mahvolmuştukk tek kelimeyle böyle su gibi ishal tam on gün hastanede yattık sıvı kaybı ölümcül olabilir yada hasar verebilir demişti dr serum desteği ağızdan sıvı desteği bide sakın yemek yemeğe zorlama su meyve suyu özellikle kefir yada ayran içiyosa çok iyi olur demişti öyle gram yemek yemeden sadece sıvı içirerek on gün hastane üç gün de evde ondan sonra atlattık sana tek tavsiyem sadece bol sıvı başka atlatma yolu yok

efuliimm asi 100 de yüz koruma sağlamıyor bende yaptırdım oğluma ikinci dozu olmadan rota kaptı doktor entorogermina kids önerdi bol bol sıvı tüketimi ve emzirme başka bişi yapmadık zaten bu hastalığın tedavisi yok malesef çok geçmiş olsun kısa zamnda atlatirsiniz umarım

efuliimm Biz olduk hemen entrogermina nin probiyotigini alın kızım çok küçük olmasına rağmen onu kullandıktan 2 gün sonra duzel di

Aurora yani heralde bunu biliyoruz hıc bi aşı 100 de 100 korumuyor.. daha hafıf atlatabilcenı soyledim ben