MrsVenom Brvnonk keske hic baslamasaydin ya hic iyi olmamis o kdr zaman icme icme doğumdan sonra içmek kötü olmus 🤷🏼♀️
LadyyAngell MrsVenom ne yazık ki ben🤦♀️ 9 ay boyunca içtim ilk doktor seçimimde ki erkek doktor neler dedi bana resmen ağlayarak değiştirmiştim ağlayarak içiyordum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
MrsVenom LadyyAngell zararlı olan herseyin muptesaliyiz. Aslında bırakman icin senin sağlığın icin oyle şeyler söylemiştir belki etkisi olur bırakmana diye yoksa kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok.
MrsVenom Atesli1123 insallah cnm ya 🙏🏻❤️ İstesem bırakırım da suan istemiyorum sanırım inada fena bindirdim 🤭
Mavisim20 MrsVenom ben cok istedim vicdan da yaptim ama birakamadım bi pakete yakın iciyordum günde. Cok sukur bebegimde saglik acisindan hic bir sey olmadi 🤲
MrsVenom Mavisim20 bir pakete yakın mi naptin cnm sen . Ay iyi ki bisey olmamis bebeğine çok şükür. Ve insallah ileri de de bir sorun teşkil etmez o içtiklerin Umarım bebeğine .
Mavisim20 MrsVenom umarım 🤲. Kendi annemde bana ve kardesime hamileyken gunde 2 pakete yakın iciyormus cok sukur bu yasimiza kadar bisey olmadi saglik açisindan. Ben daha 14 yasinda baslamstim sigaraya. Kardesim suan 17 yasinda ve dumanindan bile nefret ediyor umarım o bari baslamaz ve tabii buyudugunde benim bebegimde
Yokartikk MrsVenom heresey oglum içindi ben bırakamam ya tiryakisi olmuşum dayandım zor du ama gel bana sor canim
MrsVenom Yokartikk bırakmışsın bence ama, tekrar başlamak istedigin icin başlamışsın gibi olmus sanki cnm ya ::)
MrsVenom Atesli1123 insallah ya ben biraz inatciyim ztn basıma ne geliyorsa inadım yüzünden geliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kedivelisi MrsVenom ben🥺 hamileliğimin ilk 6 ayında içmedim sonra stresten başladım ama günde en fazla 3 tane, doğumdan sonra da loğusalıkta kayınvalidem bizde kaldı yine stresten başladım. Kötü olduğunu biliyorum ama stresten sütüm kesilmeye başlamıştı cidden sigara az da olsa rahatlatıyor beni
MrsVenom Kedivelisi alışkanlık kötü birsey cidden . Çoğu zarar azı karar hesabı . Yavaş yavaş insallah onu da bırakırsın ileri de cnm
Yagmurtekiin MrsVenom benn, tiksinirim belki diye çok umut ettim ama yok bırakamadım doktorumla konuşunca günde 5′i aşma yeter dedi, çok şükür bi sıkıntı olmadı hamilelik sürecinde, şu an 5 aylık gayet sağlıklı
MrsVenom Yagmurtekiin yaaa sevindim sağlık açısından sorun çıkmamasına .. keske hic kullanmasak ama ben de bugun 6 tane rahat ictim. Hamilelik şüphesi yaşıyorum o yuzden de korktum düşüge fln neden olur mu diye açıkçası. İnsallah oyle birsey olmaz bende azaltiyim o halde 🤦🏼♀️🤭