Buzlulimonatam çok zor gerçekten ben hamileykn atlattım 3ay tat ve koku alamadım geçer inşallah 🙏
Happy Kidse yazdım ama cevaplayan olmadı 😒
Buzlulimonatam bende 5 aylik hamileyken gecirdim.bol bol sicak limonlu su ictim onun yaninda kekik kaynattim hem evde dolastirdim hemde kokladim kekik suyuyla gargara yaptim. Tursu suyu ve ev yapimi elma sirkesi tukettim. Baya hafif atlatmistim insallah sizinde bir an once gecer. Çok gecmis olsun🙏
Buzlulimonatam çok geçmiş olsun. Aşı yaptırmışmıydınız
Buzlulimonatam kozalak öksürüğe çok iyi geliyor onu mutlaka kullan. Değerleri bağışıklığını kuvvetlendirmek için
Buzlulimonatam kıyamam ya çabuk geçer inşallah acil şifalar diliyorum 🙏
Buzlulimonatam aşı olmuşmuysunuz acaba
Buzlulimonatam merhaba geçmiş olsun öksürüğünüz şiddetliyse ve göğüsünüz sırtınız artık öksürmekten ağrıyor ise bence mutlaka gidip ciğer filmi çektirin. Ciğerlerinize inmiş olabilir. Ben 34 haftalık hamile iken olmuştum bir hafta dayanabildim sonra ciğerlerime indi ve acil sezeryana alınmıştım sonrasında 7 gün hastanede tedavi gördüm. Çok zordu Allah kimseye göstermesin🤲🏻
Buzlulimonatam cümlemizden inşallah
Buzlulimonatam Sakın sakın sirkeyle gargara yapma annem yaptı ses telleri mahvoldu gitti konuşamadı
Buzlulimonatam Bak canım benim bende korona aldım öncelikle vitamin hapı aldır ve suya atılan vitamin tabletlerinden hapı akşam iç suyu kahvaltıdan sonra neyse bol dişli sarımsağı ezip yopurda koy sade yiyemezsün ya cacık yap yada makarnanın üstüne dök yanınada kuru soğan kır ye çorba önemli keşke kelle paça tarzı içebilsen kemiklere üyü geliyor ama bol sarımsaklı tavuk çırbası yapıp hergün öğle ve akşam bir kase iç canım daha sonra saat yemekten 1 saat sonra tereyağını kavur iyicene ama köpük köpük olsun fazla siyahlamasın içine biraz pekmez koy azıcıkta karabiber koy cok az kaynat hemen kapat sabah öğle akşam 2 yemek kaşığı tüket öküsürüğüne iyi gelecektir sakın turşu suyu içme olmayan tansiyonun cıkar valla fazla tuzlu tüketme sirke suyuylada ağzını çalkalama uyku ve su önemli vücudunun yeteri kadar su ve ayakta durabileceğin kadar uykuya ihtiyacı var güzlü olmalısın ama tursu fazla tüketmeden az ve öz yiyebilesin canım cok gecmiş olsun 6 aylık bebeğinizin yüzü suyu hürmetine Rabbim sana güc kuvvet ve sağlık versin😘
Aysenurkrks size de geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bşr daha bende malesef öksürük çok kızıma da bulaşır diye korkuyorum hatta benim bugün daha 4 günüm 😞
Arasemir11 inşallah canım 😘
Poinella inşallah canım sağol allah razı olsun dediklerinizin hepsini uygulamaya başladım bile inşallah ta bir an önce geçer
Sailormoon sağolun Allah razı olsun yok malesef aşı yaptırmamıştım
Tecrubekonusuyor eşime söyledim canım bugün aldırtacak koronadan ölmesem öksürükten ölücem bu gidişle ciğerlerim sökülüyor sanki ömrü hayatımda böyle bi hastalık görmedim
Anka çok sağolun Allah razı olsun 🥰
jeliiibon yok canım malesef bir türlü fırsatım olmadı olmaya eşim ilk dozunu oldu o yüzden o hafif atlattı aşıdan diye düşünüyorum
Zubu yaa hiç düşünmemiştim böylesini ama bizim çıkmamıza izin vermiyorlar ki ilk gün çok ağırlaştım aradık siz çıkmayın kimse de gelemez dediler nasıl gidicem ki
BirVarBirYok ayy kıyamam çok geçmiş olsun annenize de burda da çoğu kişi sirkeyle gargara yapın demiş
BirVarBirYok amin canım dualarınız için çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini yapıcam inanın ki başka çarem yok çünkü hastaneye almıyorlar eve gelip bakmıyorlar ancak sizin söylediğiniz bütün yöntemleri deniyorum inşallah bende faydasını görürüm 😞🤲🏻