Rouge ah ruj en bi sevdiğim 💄favorim ise hermes magenta, rouge piment 👌🏻💋 çok sık kullandıklarımı yazicam 🤗 likit rujlarla aram iyi değil kalıp gibi duruyorlar bende 🙈 mac te hiç sorun yaşamadım ama sürekli tazelerim belkide ondan farketmedim 🙊
Lancome - obsessive red, sensualite
Matte shaker yummy pink
Nars - rita, barbara
Mac - mocha, kinda sexy, taupe
Sisley rio kırmızı ✨

Rouge bende aynı durumlardan ötürü denemediğim marka kalmadı sonunda istediğimi buldum ben çok severek kullanıyorum dudaktaki duruşu efsane güzel 😍 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/sT38s4G.jpeg]
    [upl-image-preview url=//i.imgur.com/sT38s4G.jpeg]

deleted77 narsın rujlarını bende seviyorum ikinci sevdigim de bobbi brown.lancome de çokça var bende ama digerlerini denemedm, hemen araştırıyorum cok teşekkür ederim ♥️🤗

Orange-woman bak ben bunu cok kez gordum ama almadım 🥲keske alsaydım .ama kesinlikle bunuda denicem 🤗hemde fiyatı da güzel 🤗cok teşekkür ederim ❤️

Rouge altına pudra sürüyorum ben biraz daha kalıcı olsun diye 😂

Nimess agız durmadıktan sonra bos ya😂ama yine pudra da denerim. böyle dövme gibi yapısan ruj cıkarsınlar😂

Uzun süre kalıcı rujlar malesef çok zararlı en iyi markalar bile çok tehlikeli bilginiz olsun 😒

Rouge maybelline likit mat rujlari efsane kalici ardle cım muhakkak dene yıkasan bile cok zor cıkıo ve cok hos eenkleri var bi şans ver

Rouge farmasi nude gloss , flormar silk matte ve hd , maybelline mat rujlar, loreal j’los pure red 👌🏻