Sisi Deleted11 Adamasali kizlar cok istiyorsaniz Allahtan yardim isteyin bide bi tavsiye vermek isterim isterseniz hic tanimadiginjz bi yerde birgun kapatin basinizi cikin nede olsa sizi kimse tanimiyor belki baslangic olur belki içinize siner veya sinmez icinizde kalmasin belki rahatlarsiniz sonuçta kimse sizi tanimiyor denemeye deger bende cok zorlanmistim kapanirken kimse kapan demedi cunku saclarimi cok severdim ama bunlari bana veren Allahi daha cok seviyorum kendimi ikna ettim ve herkes cok beğendi cok mutlu oldum rabbim sizede nasip etsin
Adamasali Sisi inan ben cok istiyorum ☹zaten bi yere giderken arada sal kullanırım ama tam kapanma degil ….bi ara dusundum tamam dedim eşimin beni aldattığını öğrendim vazgeçtim..ben cok bakımlı temiz titiz biriyim kendi kendime dedim ki bu halimle de aldattiysa acaba kapanırsam neler yapar belki yanlış düşünüyorum ama bu on yargıyla yaşıyorum hep atamıyorum
Deleted11 Sisi ben toplum baskısından ya da beni beğenip beğenmemelerini takmıyorum kuzum. Ben kendimden emin değilim başlarda seve seve takarım ama ya ilerde mutsuz olursam 😏 verdiğin tavsiye için teşekkür ederim ☺️
Deleted11 Adamasali bence hiç öyle düşünme. seni aldatmasının, seninle bir ilgisi yok o, onun karaktersizliğinden. Eğer kendinden eminsen kapanabilirsin ben kendimden emin olmadığım için yapamıyorum. Emin ol Allah yardımcın olur ☺️
Nurrrr Deleted11 şeytan öyle düşündürüyor canım sonuçta açılmayadabilirsin kaç gün kapansan kar deyip nefsini kandır sonra zaten açılmazsın sonuçta bu dünyaya imtihan için gönderildik zevklerimizin peşinden gitmeye değil ki sen eğer kapanırsan Allah bu kulum benim safıma geçti deyip sana destek olur senin yanında olur açılmazsın inşallah
Deleted11 Nurrrr Eşim desteklemiyor canım konuştum onunla. Desteklemediği için ben kapanıp pişman olursam ya da kendimi beğenmezsem bana destek olmadığı için kendimi kötü hissederim, mutsuz olurum 🙄
Nurrrr Deleted11 ama bir tarafta sonsuz kudreti olan Allah var bir taraftada eşin var sen araştırıp kararlı olursan o da birşey diyemez dese de umrunda olmaz Allah demez mi sen benim sözüme eşinin sözünü tercih ettin diye
Sjsjsj Deleted11 kapalılık herkese çok yakışır Ayrıca bunu kendimiz güzel olalım diye yapmıyoruz ki mahrem yerlerimizi örtmek için sen kendine dışarıya örtüyorsun eşin seni niye Beğenmemezlik yapsın eşine yine ne istiyorsan giyersin evde istersen hiçbirşey giyme Birkaç ay oldu bende kapanalı önceden açık saçık giyiniyordum o kadar pişmanım ki hep dua ettim Allah ım ben kapanmayı gerçekten çok istiyorum ama cesaret edemiyorum o isteği içime kalbime ver hemen kapamayım rabbim dualarımı kabul etti açık olan arkadaşlarım soruyor zor mu alışabildin mi diye alışamama gibi durumum olmadı çünkü ilk kapanıp çıktım dışarıya sanki yıllardan beri kapalıymışım gibi hissettim huzur doldum ama keşke daha erken kapansaydım 24 yaşındayım gerçekten zaman kaybı ölümün ne zaman bizi bulacağı belli değil maalesef ki Azrail yaşa bakmıyor
Deleted11 Nurrrr hayır ben o söyledi diye değil zaten kendime güvenmiyorum o beni destekleseydi belki güvenirdim ama desteklemediği için cesaret edemedim 😬
typeonegative Deleted11 yok tesettürlü değilim ben açığım 😊 bende böyle saçma şeyleri merak ediyorum bu uygulamadaki mesela elimde olsa herkesin yaşını sorucam 😂
Sunrise Deleted11 tesettürlüyüm öyle içime bi istek geldi kapandim pisman değilim çok şükür evde de saclarimi istedigim gibi yapar istedigim gibi gezinirim o yuzden icimde bise kalmadi♥️