Deleted10 okul açılalı 1 ayı geçti ama son 2 haftadır böyle okulunu çok seviyor çok mutlu çıkıyor okuldan eve gelir gelmez okula ne zaman gideceğim deyip duruyor o yüzden okulla ilgili olduğunu düşünmüyorum

Amannebileyim benimki öyle herşeye ağlamıyor ama çok inatlasiyor istediğini yapıyo öğretmeniyle konuşsaniz aslında iyi olur okuldada yapıyo mu bu hareketleri diye belki evde aşırı ilgi gören bir çocuksa okulda aynı ilgiyi göremediği için hep ağlarsam yaparlar diye düşünüyor olabilir yada bir psikologa götürmenizi öneririm çünkü normal değil böyle herşeye aglamasi çocukların dünyası çok farklı insan anlamakta güçlük çekiyor

Amannebileyim ya ilk basta, yada gidip o duzene alistiktan sonra patlak veriyorlar. Bu departmanda gorev yaptım uzun süre bana guvenin 🙂

Amannebileyim ah benim minik kuzum 7 yaşında hep ağır başlı akıllı sessiz bir çocuktu bana aşırı düşkün doğdu doğalı birgün isyan ettirmedi bana hiç zorluk çıkarmadı 2 yaş sendromu 6 yaş sendromu vs bilmem hiç kanatsız meleğim 🥺 rabbimin bu hayatta bana verdiği tek dayanağm küçükken sık hastalanırdi halsiz düşer sabaha kadar uyurdu yani hastalığı bile yük değildi rabbim evlatlarımızn tırnağına taş değdirmesin 🙏

Kobranecla amin inşallah rabbim size bağışlasın evladınızı en yakın zamanda da bana nasip etsin öyle bir evlat

Deleted10 öğretmeniyle konuştuk zaten dün o da aynı şeyi söyledi ben rehberlik hocasıyla görüşeyim size haber vereceğim dedi

Dilaylaa öğretmeniyle konuştuk öyle her durumda çocuğunuzu hastanelere götürmeyin abartılacak bir şey yok rehberlik hocasıyla görüşüp haber vereceğim dedi