ıcınızde polıkıstık overı olup hamıle kalanlar varmı polıkıstık overlıyken bırsey yapmadan
polıkıstık over
Bendede var polikistik over 6 aydır evliyim deniyoruz olmuyor doktora gittim TSH yüksek çıktı ilaç verdiler ama ekstradan ben kendim de bişeyler denemeye başladım adet söktürücü masaj ovulasyon macun falan şuan reglimin bitmesini bekliyorum basliycam inşallah
dilaraakkaya benim arkadaşım öyle ve 2 yıldır olamıyor tedaviye başladı dotkor adetli iken gel demiş
Sutlusutlac bırsuru ınsan dogal yolla kaldıgını soyluyor dıye heveslenıyorum
Bende pcosluyum ilk çocuğum tedaviyle ikincisi kendiliğinden oldu❤️
dilaraakkaya evet öyle örnekte çok ama altı ay olsa olurdu heralde ilk geceden hamile kalan insanlar var ben süreç hızlansin diye alternatif yollara basvurdum
dilaraakkaya
Bende pcoluyum, tedavi sürecindeyim
Prolaktin hormonum yüksek oluyor pcoya bağlı :(
- Düzenlendi
Heaven1708
Sizde tedavi olarak yumurta takibi mi oldu ? Yoksa aşılama vs?
Mouradi doktor hıcbırsey demıyormu
Sutlusutlac nasıl yanı
dilaraakkaya
Yok canım yeni başladım
Pcoya bağlı lh yüksek ola biliyor estradiolda düşük,
Yani hormonları alt üst ola biliyor bazı kişilerde bende de öyle.
Siz tedavi oluyormusunuz ?
Bide soğan kürü deneye bilirsiniz pcolu olupta soğan kürüyle gebe kalanlarda çok
dilaraakkaya canım işte regl olamıyorum normalde ilaçsız birtane masaj buldum YouTube da denedim hemen oldu bende çok şaşırdım yanı sıra bı macun var ballı bir karışım ona başladım onlardan umut arıyorum artık
dilaraakkaya ben canım mayıs ayında polikistik over teşhisi konuldu 98 kilodan 89 kiloya düştüm ve şuan 7 +3 günlük hamileyim agustos ayında hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef kimyasal gebelik miş ve düşükten sonra doktorum folbiol folik asit verdi onu kullandım ve tekrar adet olmadan hamile olduğumu ögrendim ve bana doktor hamile kalman zor olur demişti ama rabbimin dedigi olur verende Allah allanda Allah rabbim verdi hediyesini minik mucizemi mayıstan beri bekliyordum umutsuzluga kapılma stres yapma rabbimin dedigi olur canım benim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Sutlusutlac canım rabbimin dedigi olur rabbim en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin inşallah dualarım seninle
Mouradi 2. Aşılamada tuttu
Heaven1708
Anladım Rabbim korusun çocuklarınızı 🥰 kendiliğinden olması pcolu birine daha çok umut oluyor
Bende de polikistik over var bende yeni öğrendim bı kaç ay oluyor ögreneli 2 yaşında oğlum var size umut olsun diye yazıyorum 8 ay denedik en son umudumu yitirmiştim herhalde olmuycak diye ama çok şükür oldu ondan önce bı doktora gitmiştim bana bı hormonumun yüksek olduğunu söyledi bı ilaç verdi ve bu ilaç hormonu düsürdükten sonra hamile kalabilirsin demişti öylede oldu çok şükür inşallah herşey gönlünüzce olur hayırlı geceler ☺️🙏🏻
Mouradi aminnnn teşekkür ederim❤️ Stres yapmamak çok önemli
dilaraakkaya ben varım. İleri derecede pcos hastasıyım. Ve ilk aşılamada bebeğim oldu