Shhssh bak şimdi sana yapcaklarını söylüyorum
Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı
Öyle kaynanalar bundan anlar

Shhssh makinede bekleyen çamaşır 1 gün geçerse kokar ancak banyodan böyle bir şey icin seslenmeniz bana garip geldi üstelik kaynananızın huyunu biliyorsunuz eşinizin yanında neden böyle davrandınız ki ? Duş en fazla 10 dk sürüyor çamaşırlar 10 dk bekleyebilirdi bence siz eline koz vermişsiniz kaynananızın

Shhssh 1 kişi boş yapmış diye sana destek olmak isteyen herkesi burda ne çok boş yapan var diye sende yargılayamazsn bence takildigin şey ceviz kabuğunu doldurmaz ha sevmiyorsan koy mesafeni bak yoluna ne diyelim iyi olman dileğiyle

Kobranecla farkindaysan ben bana destek olmak isteyenler bos yapiyo demedim usteki kadinin yazdiklarini gormedin heralde az bile yapmislar diyo kadin ya ne deseydim?

Mimoza benim makinem hemen koku yapiyo yikansin en fazla yarim saat gecse bile koku yaptigi icin makineyi tekrar calistirmayim diye icimde bi kotuluk olmadan soyledim dun ortada hic bi sebep yokken bunu yapti yani dusunemedim boyle bisey yapacagini aslinda ama tamam neyse

Shhssh demekkı ıkılı oynuyor sana baska esıne baska esın neden bu kdae buyuk tepkı verdı

Shhssh Eşiniz yokken madem farklı davranıyor, sizde onun bu farklılıklarını ortaya çıkarmaya çalışın. Mesela eşiniz yokken ses kaydi fln alın, ayrıca böyle insanlara çok yüz vermeyin. Hem kuyumu kazacak hem evime sık gelecek🙄yüz vermeyin, mesafe koyun ki eşiniz yokken gelmesin hissettirin zamanla azalır belki bu sık gelmesi. Eşine de kendini doğru açıkla, dünyanın sonu mu makina kapağını açsa neden bu tepki ben de insanım. Rica da mı etmeyelim vs diye

Shhssh gösteriş olsun diye yapıyorsa bpsver Allaha havale et o bilir .Ben hep öyle yapıyorum

Shhssh senin yerinde olsam bende ona aynısını yaparım kocamn yanında annecim annecim hürmet ederim. Ama yanlızkende demediğimi bırakmam. İş eşinde bitiyor bi annesinin lafıyla üstğne yürümek ne demek bi dersin varsa otur insan gibi konuş