Esmerkiz insan ilk once kullanici adlarina bakar oyle yorum yapar sen benim konusma uslubuma da karisamassin ayrica anladinmi..

Shhssh bide severek evlendiniz demi lan bunun neresi sevme eşimle 40 yıl evli kalsam onu aileme karşı savunurum tabikide keza oda beni hatalıysamda yapmış bir hata der kapanır ama bunlar arsız anam

Escobar keske benm de esim oyle olsaydi evet severek evlendik ama bi kere olsun 4 senedir ailesine karsi beni savunmadi bi kere olsn benim esim bunu yapmaz demedi en cok da o zoruma gidiyo zaten 🙄

Burda ne cok bos yorum yapanlar var benm icimde bi kotu niyet olmadan derdimi dokuyorum akil almak icin baska anlatabilcegim kimsem olmadigi icin konusma uslubuna.kadar laf yapiyolar ne yani agzi bozuk olan uzulemez mi kalbi kirilamazmi insan degilmiyiz biz🤨

Shhssh sorun eşinde kuzum o dengeyi sağlamalı Allah benim kayınvalidemden razı olsun asla beni kocama kötülemedi şimdiye kadar hatta benide savunur haksızsamda uyarır sadece oda anne tadında

Escobar ilk zamanlar benimkide oyleydi ama cok degisti bende anlayamiyorum bazen ne yapmaya calisiyolar canm

Shhssh bak şimdi sana yapcaklarını söylüyorum
            Kaynanayı ne yapmalı
            Kaynar kazana atmalı
            Yandım gelin dedikçe
            Altına odun atmalı
            Öyle kaynanalar bundan anlar

Shhssh makinede bekleyen çamaşır 1 gün geçerse kokar ancak banyodan böyle bir şey icin seslenmeniz bana garip geldi üstelik kaynananızın huyunu biliyorsunuz eşinizin yanında neden böyle davrandınız ki ? Duş en fazla 10 dk sürüyor çamaşırlar 10 dk bekleyebilirdi bence siz eline koz vermişsiniz kaynananızın

Shhssh 1 kişi boş yapmış diye sana destek olmak isteyen herkesi burda ne çok boş yapan var diye sende yargılayamazsn bence takildigin şey ceviz kabuğunu doldurmaz ha sevmiyorsan koy mesafeni bak yoluna ne diyelim iyi olman dileğiyle

Kobranecla farkindaysan ben bana destek olmak isteyenler bos yapiyo demedim usteki kadinin yazdiklarini gormedin heralde az bile yapmislar diyo kadin ya ne deseydim?

Mimoza benim makinem hemen koku yapiyo yikansin en fazla yarim saat gecse bile koku yaptigi icin makineyi tekrar calistirmayim diye icimde bi kotuluk olmadan soyledim dun ortada hic bi sebep yokken bunu yapti yani dusunemedim boyle bisey yapacagini aslinda ama tamam neyse

Shhssh demekkı ıkılı oynuyor sana baska esıne baska esın neden bu kdae buyuk tepkı verdı