bitterdelisi24 cok haklisin ama esinin annesi oluncada da fazla sesin cikmiyo maalesef😶
Kaynanaaaaâaa👿👿👿
Burda ne cok bos yorum yapanlar var benm icimde bi kotu niyet olmadan derdimi dokuyorum akil almak icin baska anlatabilcegim kimsem olmadigi icin konusma uslubuna.kadar laf yapiyolar ne yani agzi bozuk olan uzulemez mi kalbi kirilamazmi insan degilmiyiz biz🤨
Shhssh makinede bekleyen çamaşır 1 gün geçerse kokar ancak banyodan böyle bir şey icin seslenmeniz bana garip geldi üstelik kaynananızın huyunu biliyorsunuz eşinizin yanında neden böyle davrandınız ki ? Duş en fazla 10 dk sürüyor çamaşırlar 10 dk bekleyebilirdi bence siz eline koz vermişsiniz kaynananızın
Shhssh 1 kişi boş yapmış diye sana destek olmak isteyen herkesi burda ne çok boş yapan var diye sende yargılayamazsn bence takildigin şey ceviz kabuğunu doldurmaz ha sevmiyorsan koy mesafeni bak yoluna ne diyelim iyi olman dileğiyle
Shhssh aynı evde oturmuyorsunuz dimi ??
Esmerkiz eşi incir cekırdegını doldurmucak sebebten kadının üstüne yürümüş? Az bile yapmışlar öylemı ? Bence gerçekten boyle dusunuyor olamazsın
Shhssh birlik mi oturuyorsun canm
bitterdelisi24 hayir canm ama surekli gelip gidiyolar
bitterdelisi24 dusunuyo ki boyle bi yorum yapabiliyo heralde
Seksileydiii hayır ama surekli gelip gidiyolar
Kobranecla farkindaysan ben bana destek olmak isteyenler bos yapiyo demedim usteki kadinin yazdiklarini gormedin heralde az bile yapmislar diyo kadin ya ne deseydim?
Shhssh demekkı ıkılı oynuyor sana baska esıne baska esın neden bu kdae buyuk tepkı verdı