Shhssh o halde bişey yapmasına fırsat vermeyin ki hiç bir yerden vuramasin sizi Allah kolaylık versin Zor bir durum

Shhssh merhaba, post kaldırma işlemi için ,sağ alt köşede daha fazla kısmına girip bize ulaşın bölümünden mail atmanız gerekiyor.

Mimoza içimden geçirdiğim. Ben olsam kayınvalidem böyle olsa duşada girmem böyle bir istekte de bulunmam isterse ev yansın söylemem minnet etmem. Çünkü ağzına laf vermek istemem

Nietzsche ben postumu kaldirmak istemiyorum burda bi tane esmer kiz diye birisi var postumu açtığım dan beri beni rahatsiz ediyor

Hayirlisibegulum dun oldu bu olay zaten postu dun gece actim tatlim ama emin ol ki aklimin ucundan bile gecmedi boyle yapacagi cunku esim gelmeden once o kadar iyiydik ki bilsem yaparmiydim

Nietzsche burda o kadar insan bana destek olurken o kisi resmen benimle dalga gecer gibi konusuyo resmen hakaret etti saygisiz falan diye

Shhssh kesinlikle yoksa onun yüzünden çok sorun çıkar olaylar hiç beklenmedik yerlere bile gider

Nietzsche benim bisey yaptığım yok o geldi ilk basta bana laf sokmaya basladi tanimiyorum bile kendisini ama sanki o beni taniyomus gibi seyler soyluyo