Tazeannee sactaki yağlanmaya kepege egzamaya, yüzde yüz temizleyiciyle birliktelik kullanimda temizlemeye, duşta bir iki damla su icine kullanilabiliyo, he birde agiz gargarasi suyla yapinca nefesi ferahlatiyor.ama cok az bir iki damla cok baskin kokusu var

bitterdelisi24 yaa bende de tırnak batması var gitsem olacakları az çok tahmin edebiliyorum bu yüzden korkumdan gitmiyorum.Eşimde de mantar var siz de ne güzel işe yaramış biz de deneyelim inşallah şifası olur çok teşekkür ederim 💐

Kobranecla üzüldüm sizin adınıza,benim içinBir şeyi düzenli kullanmak çok zor hep aksatırım zaten ama keşke fayda görseymişsiniz. İnşallah çözümünü bulursunuz en kısa zamanda çünkü sivilce insanın kendini kötü hissetmesini bile kolaylıkla sağlayabiliyor

zarifhanim güzel yorumunuz İçin teşekkür ederim 💐 ben de artık hormonal olabileceğinden şüpheleniyorum doktora gidip bir tahlil yaptırmak en iyisi galiba,çünkü çok can sıkmaya ve yakmaya başladı birçok yöntem denedim ama yok sanki daha kötü oluyor.Dün üst bacağımda çökmüş kocaman bir tane ve çok acıyor

Mavisim20 farmasi markasından çok duydum bu ürünü,ben de farmasi alacağım muhtemelen,yüzümde de çıkıyor nadiren adet olacağıma yakın ama kendi kendine sönüyor hiçbir şey yapmıyorum iz de kalmıyor ama popoda çıkıyor kendi kendine sönüyor ama iz de kalıyor yani bir sürü de sivilce izi var koyu renkte

Rouge ay ne güzel acaba hangi markayı kullanmıştınız ? Sırtımda hiçbir zaman olmadı çok şükür,sadece yüzümde ve popomda var yğzğmdekiler adet dönemine yakın çıkıyor Kendi kendine sönüyor ben hiçbir şey yapmıyorum popoda çıkıyor sönüyor ama is kalıyor ve hep çıkıyor orada bir sürü de sivilce izi var koyu renkte

Peridehatunu bu saydıklarınızdan hiçbiri yok çok şükür ama sivilcelerle başım büyük dertte.Ama bunlara da iyi geldiğini bilmiyordum aklımda bulunsun öyle bir sorunla karşılaşırsam kullanayım.Çok teşekkür ederim 💐

Tazeannee benim de sivilce degil ama leke oldu stresten elim ordaydı hep .baktım böyle şeyler oluyor hemen rossmanndan cay agacı yagı aldım kısa bir süre dusta kullandım ama sık degil arayla, sonra gecti bir daha olmadı sükür .umarım senin de işine yarar .benimki rossmanndan ,bir tane cay agacı yagı var orda zaten .buarada sırtın serinliyor biraz bilgin olsun üşüme .birde kokusu keskin bence güzel degil ama mecbur

Tazeannee Çok geçmiş olsun, gerçekten acı vericidir insam yüzdekine dayanamazken. Ama bahsettiğiniz gibi büyük ve yoğun çıkıyorsa cildiye mutlaka sivilce tedavisine başlar muhtemelen ilk antibiyotik verir geçmezse devam ederse a vitamini tedavisi yapılır durumunuza göre. İnşallah bir çare bulursunuz 🌸

Tazeannee Rica ederim benimde sadece egzamam var bide normal cilt temizliginde kullanilabiliyo yüz icin yani oda genel ihtiyac zaten hepimiz icin yani ise yarar bir ürün ,nedemek🌸🌸

Tazeannee aloa vera jeli ile karıştırıp kullanıyorum cildimde akne rozasea var . yaklaşık 5 yıldır sürekli kullanıyorum acayip memnunum

Tazeannee benimde bugün bir markette karşima çıktı . Bu ne için kullanılıyor acaba diye düşündüm😂C vitamini aldim çıktım 😂

Tazeannee alin bi deneyin ben bi zararini gormedim. Farmaside cay agaci yagli tonik te var. Pamukla dis kisimlarina surseniz snrada yag surersiniz ic kisimlarina degdirmeden sorun olmaz diye dusunuyorum yagli ciltler icin onlarda sizinde cildiniz yaglimi ondan mı cikiyor acaba. Dus jelide kullaniyorsaniz kullanmayın duru nun kalıp sabunları var dus icin onlari deneyebilirsiniz yaglandirmiyor vucudu

ads Akne ile ilgili söylediğiniz Şey nedir tam olarak ? İlk defa duydum da

• ads bunu yanıtladı.

Tazeannee sivilcemsi şeyler çıkıyor ama bu kronik bi cilt rahatsızlığı