Lokumanasi TombulHatun koca diye yanangiller. Yazık ya. Hayattaki tek vasfı birinin ‘karisi’ olmak. Adam kim bilir tepe tepe kullaniyordur, kendine saygısı yok ki adam saygı duysun
zarifhanim Lokumanasi Aşkolsun bayanlar, o kocişimcilerin kocaları eşlerine böyle muamele ediyor 🤭 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/irq7aJo.jpeg]
Ask_hosmus zarifhanim bu fotoğrafı çeken ayaklarının altını öptüren kadına ne desem bilemedim eşim ver ayağının altını öpim dicek salak salak konuşma derim valla resmen kadın rezil etmiş adamı yaa🙄
Yasak_elma zarifhanim Bular bence evli değillerdir sevgililerdir.Hiçbi türk erkeği nikahlı karısının ayağını öpmez.Ama sevgiliyken afedersin b*kunu bile yerler canım.
deleted77 Olivetti ahahhahahah tam da onu yazıyordum 🙋🏼♀️ Kinaye olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum 🙏🏻
Ginger Kobranecla eve geldiğinde elindeki telefonu bırakıp muhabbet sohbet etse bana yeter bunlar olmazsa da olur 💁♀️😃
Lokumanasi Kumruu kahve de bişey oldu başımıza zaten. Aci diye yarısını ictijlerine eminim ama kanitlayamam
Lagosiyawo Lokumanasi geçen bi post gördüm Gözlerimi çamaşır suyuyla yımama isteği geldi 🤣 post aynen şöyle Kocişkoşumla kaynişim ve kayınbabişime yemeğe geldik çekkk 🤦🏼♀️
Lokumanasi Lagosiyawo bir arkadaş vardı. Normalde akıllı başlı kız gibi ama kocis kaynis dedikçe soğudum. Saygı duyamıyorum:(
Ask_hosmus Nietzsche bana da sanki adam bi boklar yemiş pişman olmuş karısı da böyle yaparsan affederim demiştir 😂😂
Ask_hosmus Lokumanasi benim kocam şöyle benim kocam böyle derler her yerde evde başbaşa kalınca da birbirlerini bi kaşık su da boğacak dereceye gelirler o yüzden kocişim diyene inanmıyom valla 😂😂