Lokumanasi İlgilisiz yerlerde kocasını ve evliliğini öven salakları nereye atsak da üstlerine beton döksek ?
JartiyerliKedi Ahh canım kocişim bana hediyye almışş Vaay canım kocişim beni yemeğe çıkardı Huu canım kocişim bebeğimizle oynuyor Diye story atanlar Haa canım kocişim beni sabaha kadar( ehem neyse 😂) diyede story atın
Lokumanasi TombulHatun koca diye yanangiller. Yazık ya. Hayattaki tek vasfı birinin ‘karisi’ olmak. Adam kim bilir tepe tepe kullaniyordur, kendine saygısı yok ki adam saygı duysun
zarifhanim Lokumanasi Aşkolsun bayanlar, o kocişimcilerin kocaları eşlerine böyle muamele ediyor 🤭 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/irq7aJo.jpeg]
Ask_hosmus zarifhanim bu fotoğrafı çeken ayaklarının altını öptüren kadına ne desem bilemedim eşim ver ayağının altını öpim dicek salak salak konuşma derim valla resmen kadın rezil etmiş adamı yaa🙄
Yasak_elma zarifhanim Bular bence evli değillerdir sevgililerdir.Hiçbi türk erkeği nikahlı karısının ayağını öpmez.Ama sevgiliyken afedersin b*kunu bile yerler canım.
deleted77 Olivetti ahahhahahah tam da onu yazıyordum 🙋🏼♀️ Kinaye olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum 🙏🏻
Ginger Kobranecla eve geldiğinde elindeki telefonu bırakıp muhabbet sohbet etse bana yeter bunlar olmazsa da olur 💁♀️😃
Lokumanasi Kumruu kahve de bişey oldu başımıza zaten. Aci diye yarısını ictijlerine eminim ama kanitlayamam