• Beslenme
  • Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊

Anka afiyetler olsun ben de kerevizin her turlusunu severim 😍

Mera3939 merhaba kendimiz için kemikli et haşlamıştım dondurucuya attım içinde tuz da var dolayısıyla bebeklere kullanılır mı o

Betulsmom Şey peki internette tarif edilen koru yaptık diyelim ordan elde ettiğimiz peynir altı suyuyla gerçek lor peyniri elde eder miyiz ki

Tomris tabiki kullanilir et suyuna corbada yapip veriyorum ben.kizima kemik gelişimi. Icin cok faydali bebeklerin tuzada ihtiyaclari var ve bu sekilde dogal yollarla almalari gerekiyor zaten

Mera3939 teşekkür ederim 6 buçuk aylık kzıım henüz geçmedik et suyuna ama hep aklımdaydı verebilir miyim diye 🌸

Tomris internette tarif edilen dediginiz süte limon sıkılıp kestirilen şey mi keisnlikle hayır süt kesiği süt kesiğidir.

Tomris ek gidaya gectiyseniz çorbasının icerisine 1 kup atabilirsiniz normalde bebeklere ilikli kuzu kemiginin suyunu vermek gerekiyor. Yinede ek gidayayeni başladığınız icin az az vererek deneyin bence herhangi bir alerjik reaksiyon icin

Bugünde buğulama yaptım bunuda seviyor benim ki 😂

Soğan
            Patates
            Havuç
            Balık
            Limon
            Maydanoz
            Zeytinyağı

Sırasıyla borcama döşüyorum biraz tuzda atıyorum ben üstü geçene kadar da su koyuyorum fırında pişiriyorum afiyet olsun 😇

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/wCpQOzh.jpeg]

Nimess elinize sağlık, karadenizden mi ya balıklı çorbalar buğulamalar 😂

zarifhanim sinop 😂 istanbulda büyümüş birisiyim çok severim balığın her halini ve çoğu çeşidini ama burda hepsini bulamıyorum ne yazık ki. Bebeğimde seviyor ve doktorda haftada iki kere yedirebilirsen yedir dedi bende yapıyorum 😇😇

Nimess kontrole her ay gidiyorm da hep unutuyorum sormayı ya 😀😀

TombulHatun not al ben öyle yapıyorum notlarımı açıyorum soruyorum tek tek 😂 doktorum bana çok gülüyor ama ne yapayım birini sorsam diğerini unutuyorum 😅