NaimeYilmaz kullandığınız serumlarin içindeki aynı madde büyük ihtimal sizin cildinizde sivilce oluşturuyor. Kullandığınız ürünlerde içerikten hangisinin bunu yaptığını ( ortak olanı ) bulup google da arastirirsaniz sizde sivilce yapmayan uygun ürün bulabilirsiniz 🙂 Biraz karmaşık mi yazdım bilemedim 🙂

Piyemses pahalı marka olup ise yaramayan çok ürün var. Maalesef dolar yüksek olduğu için çok güzel markalar Türkiye de yurt dışındaki fiyatı kat kat katlıyor. Ürün fiyatlarında çok iyi sonuçlar için örneğin retinol ve c vitamini almak isteyen biri en az 300₺ (bana bayagi pahalı geliyor ) vermek durumunda çünkü formulasyonlari çok kolay olmuyor serumlarin güneş kremlerinin vs. Nemlendirici de önerilen daha ucuz olan ürünler var. Kuru cilt için cerave önerebilirim kullanıyorum. Kuru çok Kuru cilt için ml hatırlamıyorum ama fiyatı ml göre cok iyi zaten doktorlar öneriyor.
Lekeler için daha önce önermiştim bazı icerikleri ararsanız orada var.

Senbeben11 gözenekler kas yapısında olmadığı için yok olmazlar ama kullanacağımız ürünler doğrultusunda görünümünü azaltabiliriz. Benim burnum ve çevresinde gozenek sorunum vardı nedeni ise ;
    [ İŞE YARAMAYAN
    CİLT BARİYERİNİ BOZAN
    SİYAH NOKTA BANTLARI]
    simdi salisilik asit kullanıyorum. Gözeneklerim yok oldu yani aslında var ama görmüyorum görünüm azaldı beni rahatsız etmiyor artık Bha içeren urunleri tercih edebilirsiniz cilt tipinizi kuru ve hassas ise dikkat edin danışmadan kimseye kullanmayın. Eğer bha ürünleri kullanırsanız güneş kremi sürmeden güne baslamayin 🙂

gshande teşekkür ederim ben 100 lirayı bile çok buluyorum denk gelsem 300 veremem valla

gshande benimde yanaklarında var çok rahatsız ediyo beni ne kullanacağımı bilmiyorum cildim yağlı hiç bi ürün kullanmıyorum bi ara cildiyeye gittim bisey yapamayız dediler

Peride keçi sütü sabunu ile yüz yıkıyorum, Simplenin yüz temizleyicisi sinden cok memnunum , himalayanin cevizli peelingini kullaniyorum. Bimin burun temizleme bandı, Yves roshenin nemlendiricisini kullaniyorum bitmek üzere kendime yeni bir nemlendirici ve güzel kırışıklık icin bir krem alicam insallah. Bime gelmis diedermine’nin inşallah güzeldir esime şimdi söyledim gelirken al diye🌸🎀
          Aslında alabilsem lorealin yeni serumunda gözüm ama alamadim ya😑

Ayy valla yüzüme pek fazla birsey kullanmıyorum desem çok doğru olur çünkü yüzümde hicbir şey yok. Ne bir sivilce ne bir ufak leke. Hatta kullanırsam yüzümde sivilce cikacak diye tereddüt ediyorum sadece. Kuru bi cildim var o yüzden bazen salatalik özlü yüz temizleme jeli kullanıyorum sadece arada oda. Ardından leke kremi kullanıyorum yüzüme onu da arada yapıyorum. Kil maskem var. Arada kıl maske yaparım. Ve sonrası rahatım 💚 ama her sabah mutlaka ve mutlaka yüzümü dove sabunla yıkarım. Havlu pecete ile silerim. Benim olmazsa olmazım budur.

Senbeben11 anladim doktor daha iyi bilir tabi ben şimdi ne desem doğru yonlendiremem doktorun üzerine. Fondöten vs. kullanıyor musunuz günlük hayatta kullaniyorsaniz gorunumu kapatıyor mu ?

Piyemses haklısınız 30 ml ürüne 100 ₺ vermek benimde içimi çok acıtıyor ama aya bölünce aslında ucuz oluyor ama tabiki pahalı dedigim gibi Avrupa ya göre

gshande kullanamiyorum putur pütür oluyo yuzumde fondoten zaten gozenekllerimide kapatmiyo

Peride Ben Oriflame’nin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ve çox beyeniyorum.
                Ayrıcalıkla yüze iyi gelen viitaminler var eczanelerden elde etmek mümükün.💛

Bsrkaya benim cildim de kuru zamanında dove sabunu kullandım ama yıkadıktan sonra daha çok kuruttu yüzümü bıraktım sen leke kremini eczaneden mi aldın

Piyemses Bioderma White Objective Active Cream-Bu ürün cilt rengini dengeler, C vitamini B3 vitamini içerir
                  Cildi nemlendirir ve kuruluğu önler.
                  Ve ayrıca “EcoLab Piqment” -lekelere ve Çillere karşı beyazlatıcı krem.

Peride benim cildimin ihtiyacına gore ve haftalık aylık günlük degişicek şekilde rutinlerim var .içeriklerden anlarım yani kendi cildim için uygun içeriklerden ,rutinimi de öyle oluştururum .vücut bakımımı eksik etmem iki günde bir kuru fırça yaparım bol nemle desteklerim .banyo rutinlerim var bol sakinlestirici ve kokulu 🤗yüzüm için cesitli maskeler kremler serumlar tonikler asitler kullanıyorum sacım için de öyle 🤗

Piyemses trendyoldan aldim baya da memnunum yani yüzüme çok iyi geliyor ama yüzüme iyi gelen salatalik özlü jel mi krem mi onu tam anlayamadım çünkü salatalik özlü jel ile yıkayınca kremi sürünce cildim parlıyor ve nemlilik kazanıyor