Piyemses kil maskeleri yagli ve karma cilt in kullanması gereken bir ürün. Ciltteki yağı çekiyor. Yani eğer kuru ciltseniz hele ki hassas cildinize zarar verirsiniz.

Senbeben11 dedigim gibi kas yapısında değiller açılıp kapanamiyorlar başka bir sey diyemiyorum uzgunum

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

gshande evet ya bizim burda doğal toprak olarak getiririz onu denedim bikaç kez yüzümde kurumadan yakmaya kızarmaya başladı bidaha denedim 🤦🏻‍♀️ sizin mesleğiniz nedir her türlü yardımcı oluyosunuz teşekkür ederim 💚

Peride sabahları yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum ardından arbutin ve ha içeren serum sürüyorum üstüne nemlendirici üzerine de dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi çıkmayacaksam normal güneş kremi sürüyorum. Akşam olunca yine yüzümü yıkıyorum aha/bha tonik sürüp üzerine niacinamide serum üzerine nemlendirici kullanıyorum. Hafta da iki kere aha/bha peeling yapıyorum ve yine iki kere kil maskesi yapıyorum. Göz için ise C vitamini içeren göz kremi kullanıyorum. Bu rutine başlayalı 1 ay oldu, C vitamini ni de ekleyeceğim. Şimdilik vaovv derecede bir fark etmese de cildim toparlanmaya başladı gibi diyebilirim, cilt tipim yağlı. Siz de kendi cilt tipinize göre biraz araştırma ile günlük rutininizi oluşturabilirsiniz

Piyemses ne demek yardımcı olabiliyorsam çok mutlu olurum. Bilgisayar Mühendisiyim ben alakasız bir meslek ama cilt bakımına ilgim var. Okuyor, araştırıyor, doktorları bilim insanlarını dinleyip öğrenmeye çalışıyorum 🙂

gshande yaa çok iyi peki Bi ürün sorsam saçlarım biraz Kuru tarayınca da baya kabaran Bi saç pantene argan yağlı saç bakım yağı almayı düşünüyorum faydası olur mu

Piyemses benimde sac tipim öyle Urban serumlarini kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı. Her gün diplere çok müdahale etmeden sac uçlarına surerseniz farkı görürsünüz. Pantene ürünlerini kullanmayı yıllar önce bıraktığım için dediginiz ürünü de hiç kullanmadım ne desem boşa olur. Henüz almaya fırsatım olmadı ama Urban hylanuric asit içeren serum çıkardı onu da kullanmadan önerebilirim.

Piyemses yani 2010 falandır belki hatırlamıyorum tam icerikleri iyi değildi bilinçsizdim suan nasil uretiyorlar bilmiyorum ama tercih etmiyorum daha iyi markalar var. Kimseninde tavsiye ettiğini duymadım 🙂