Kişisel Bakım🧖♀️
Senbeben11 dedigim gibi kas yapısında değiller açılıp kapanamiyorlar başka bir sey diyemiyorum uzgunum
Peride sabahları yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum ardından arbutin ve ha içeren serum sürüyorum üstüne nemlendirici üzerine de dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi çıkmayacaksam normal güneş kremi sürüyorum. Akşam olunca yine yüzümü yıkıyorum aha/bha tonik sürüp üzerine niacinamide serum üzerine nemlendirici kullanıyorum. Hafta da iki kere aha/bha peeling yapıyorum ve yine iki kere kil maskesi yapıyorum. Göz için ise C vitamini içeren göz kremi kullanıyorum. Bu rutine başlayalı 1 ay oldu, C vitamini ni de ekleyeceğim. Şimdilik vaovv derecede bir fark etmese de cildim toparlanmaya başladı gibi diyebilirim, cilt tipim yağlı. Siz de kendi cilt tipinize göre biraz araştırma ile günlük rutininizi oluşturabilirsiniz
Piyemses benimde sac tipim öyle Urban serumlarini kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı. Her gün diplere çok müdahale etmeden sac uçlarına surerseniz farkı görürsünüz. Pantene ürünlerini kullanmayı yıllar önce bıraktığım için dediginiz ürünü de hiç kullanmadım ne desem boşa olur. Henüz almaya fırsatım olmadı ama Urban hylanuric asit içeren serum çıkardı onu da kullanmadan önerebilirim.