Kişisel Bakım🧖♀️
Peride her sabah loreal paris yüz yuma jeliyle yüzümü yikiyorum. Sonra tonikle siliyorum. Nemlendirmek için madeleb kremini kullaniyorum. (Asiri super krem sivilcelere bile cok iyi geliyor) gözalti için Retanol Forte kremin kullaniyorum. Aksam yine yüz yikama jeli,tonik daha sonra gözalti nemlendirmek için Retanol Forte, yüz içinse Biocos beyazlastirici krem.(pakistan ürünüdür. Kim beyaz yüz istiyorsa siddetle öneririm🤌🏻👌🏻Hatta dogumdan sonra kalan lekeleri,gunes lekelerini,sivilce izlerini sürekli kullanirsaniz yok ediyor efdo bir krem 🤌🏻👍🏻) Ve haftada 2 kez Freeman pleengi (kömürlü olani) pleengden hemen sonra Freeman avokado ve yulafli olan yuz maskesini kullaniyorum.
Peride hiç birşey benim tenim alerjik ne kullandıysam memnun kalmadım o yüzden sadece sabun
Piyemses evet kil maskesi yağlı ciltler için daha uygun deniliyor araştırdıgim da ama ben kıl maskesinden vazgeçemiyorum benim cildime çok iyi geliyor onun vermiş olduğu yumuşaklığı böyle çocuk poposu gibi oluyor yüzüm pamuk gibi o yüzden ben vazgeçemiyorum valla biter yine alırım hep kıl maskesi kullandım öyle çok ürün kullanmam cildime cunki yüzümle ne kadar çok oynarsam o kadar çok büyüsü bozulur gibi düşünürüm dedim ya hiç birsey yok o yüzden ihtiyaç duymuyorum sadece dove sabun olmazsa olmazım kil maskem onuda hergün yapmıyorum arada salatalik özlü jelim ve leke kremi atayim sana resmini
Heka evet gerekli pencereden içeri uv ışınları giriyor. Telefon tv pc gibi elektronik aletlerin ekranlarına bakarken de uv isinina maruz kalıyoruz. Evde iken 1 kere sürmek yeterli eğer disaridaysak 2 saatte 1 yenilemek lazım. Hem cilt kanserini önlemiş oluyoruz hem kırışıklık leke yi engelliyoruz. Ben annem her gün sürüyoruz. 1 dakikalık eylem 🙂
Senbeben11 dedigim gibi kas yapısında değiller açılıp kapanamiyorlar başka bir sey diyemiyorum uzgunum
Peride sabahları yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum ardından arbutin ve ha içeren serum sürüyorum üstüne nemlendirici üzerine de dışarı çıkacaksam renkli güneş kremi çıkmayacaksam normal güneş kremi sürüyorum. Akşam olunca yine yüzümü yıkıyorum aha/bha tonik sürüp üzerine niacinamide serum üzerine nemlendirici kullanıyorum. Hafta da iki kere aha/bha peeling yapıyorum ve yine iki kere kil maskesi yapıyorum. Göz için ise C vitamini içeren göz kremi kullanıyorum. Bu rutine başlayalı 1 ay oldu, C vitamini ni de ekleyeceğim. Şimdilik vaovv derecede bir fark etmese de cildim toparlanmaya başladı gibi diyebilirim, cilt tipim yağlı. Siz de kendi cilt tipinize göre biraz araştırma ile günlük rutininizi oluşturabilirsiniz