Uc aydir korunmasiz iliski yasiyoruz. Bu ayda ovulasyon testi yaparak tarihlere uygun olarak tekrar iliskiye girdik ama olmuyor. Reglime 6 gun kaldi test yaptim az once yine olumsuz. Artik regli olunca kahroluyorum ama yansitmiyorum. Dr’a gitmek istiyorum artik. Ama esim su kafada; dur daha deneyelim deneyelim deneyelim.

Yurtdisindayim ve esimle doktora gitmem lazim.
Ben napicagimj bilmiyorum moralim bozuluyor artik. Bana arkadas abla anne gibi yorumlar yazabilir misiniz? Biraz icimde yasiyorum kendimi iyi hissetmiyorum

oradakibirisi olur inşllah kaç senedir evlisin?
    Bende 6 ay ilk olmadı dr gittik tedavi olucaktım sonra bi mesele için 5 ay falan korunduk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldim inşllah allah sana da nasip eder yurt dışında nerde oturuyosun sana bi doktor tavsiye edebilirim iui bir doktor 😃 adet düzenine de vitaminenide bağlu stresde etkiliyor çok

oradakibirisi Kendini bu kadar hırpalama ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama sabret biraz düşünününce psikolojik olarak olmuyor çoğu zaman.Bizim üç yıldan sonra oldu bir yıl bekledik dr a gittik eşimde problem vardı.Bir çöküş yaşadık ama uzatmadık hiç bir zaman birbirimize yansıtmadık evliliğimizde de sırf bu yüzden hiç problem olmadı,konusunu da pek açmazdık olmasaydı tedaviye başlayacaktık ama çok şükür sürpriz bir şekilde geldi bebeğimiz şimdi 6 aylık olacak. Siz de bir doktora görünün varsa bir sorun tıp çok gelişmiş ölüm dışında her şeyin çaresi var artık. Allah nasip edecektir inşallah

Kumruu esim beni 2 yil bekletti. Ev alalim cocuk yapalim dedi bende saygi duydum agladim her ay bu ay yapmicaz mi diye yapmadik bekledik. Ev aldik ve 3 aydir yapiyoruz. Hem beklemis olmam, hem 3 aydir olmamasi icimi daha da acitiyor.

oradakibirisi üç ay kendini bu kadar yıpratacağın bir zaman dilimi değil doktorlar bile 2 sene doğal yolla olmazsa sanırım tedavi yapıyorlar. Her şeyin hayırlısını istemek lazım üzme kendini rabbim hayırlısı neyse onu versin🤲🏻

oradakibirisi Regle 6 gün varken gebelik varsa bile çıkmayabilir. 3 ay çok erken bir süre zaten. İki gebeliğimde de hemen hamile kaldım ama dış gebelik nedeniyle ikisini de sonlandırdılar. Keşke geç hamile kalsaydım da böyle olmasaydı. İnan her şeyde bir hayır vardır. Ama bir doktor kontrolünden geçebilirsin. Rutin hormon kontrolü yapılabilir.

oradakibirisi yani kprunmuşsunuz 2 yıl doktora gitsen sana 1 yıl veya 6 ay dene dicektir bana da dedi çünkü somra biz korunduk zaten
              Ama hemen olsun diyosan adetin 2 3 günü doktora git 2 yıldır evliyim de 1 yıldır çocuk oömuyor de hemen tedaviye başlarlar ki 3 ay erken en az 6 ay içinde olur dojtora gitmesen bile

oradakibirisi bacım bizde çok denedik zamanında hadi yumurtlama günüm birlikte olalım deyince olmuyor maalesef kafanı rahat bırakacaksın çocuk yapalım diye birlikte olmayacaksın zevk almaya bakacaksın ve hiç ummadığın anda hamile kaldığını öğreneceksin emin ol bende de öyleydi çok doktora gittik ikimizde de sıkntı yok dedi doktor bende Almanya’da yaşıyorum her gittiğimde alttan muayene ederdi yumurtalıkların gayet sağlıklı derdi kafama takmadım bir anda hamile kaldım 😂

Anonimhatun aynen 😀ben inanmıyordum ama allahım nasip etti çok şükür isteyene de nasip etsin

oradakibirisi Canım benim, 1 sene olmadan doktorlar müdahale etmiyor 1 seneye kadar olmaması normal karşılanıyor herhangi bir sıkıntılı durum yoksa. Bence biraz stress yapmamalısın, stresten tutmuyo çoğu zaman. Biraz sabırlı olmalısın takmamalısın.

oradakibirisi Olur inşallah sıkıntı yapmayın ilk korunmalardan sonra zaman alabiliyormuş canınızı sıkmayın bu kadar

Canım 3 ay çok erken bir süre hemen ha deyince olmuyor bazen işte stres çok etkiliyor ne zaman olayı akışına bırakırsan o zaman daha çok Oluru oluyor evet 2 yıl istemişsin ama doktora gitsen bile 1 yıl en az korunmasız ilişki diyorlar canını sıkma lütfen olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

oradakibirisi çok erken daha eşin doğru söylüyor hiç korunmadan 2 sene 3 sene bebesi olmayanlar biliyorum hiç bir problem yokken hemde başka bir tanıdığım 10 yıl tam 10 yıl çocuk için uğraştılar tüp bebekler tedaviler neler neler olmadı sonra vazgeçtiler olmuyor diye hiç beklemedikleri bir anda hamileydi.. onun bir vakti zamanı var o vakit gelince rabbim veriyor hiç şüphen olmaaın bu konuda moralini de bozma. Bende korunmasız 4 regl oldum sonra ki ay hamileydim. Hele böyle stres yapıp kafana takarsan hiç olmuyor. Görev gibi düşünüp çocuk için sevişirsen de olmuyor şahsen bende olmadı çoğu insan da yine öyledir rahat ol tevekkül et unut çocuğu falan at kafandan olacağına dair inancın olsun yeter hiç üzülme 🥰🙏

oradakibirisi 2 yil korunduktan sonra hemen hamile kalamazsin zaten.ben 1 senedir korunmadigim halde 2.cocugum olmuyor.isyan etme Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur.3 ay daha dene olmazsa o zaman gidersin doktora.birde her ay test yapip kendini uzme akisina birak rahat ol