• Öneri
  • Bitcoin dan anlayan hanımlar

Kızlar boğa gelecek diyen kadar ayı gelecek diyen de var . Hoş mega boğa gelecek diyen de var . Adımlarınızı doğru atın sizi üzecek ağlatacak rakamlar asla asla yatırmayın . Kâr a geçtikten sonra nakitinizi geri alıp öyle ilerleyin . 7 ay önce ayı sezonunda cok ağlamış biri olarak naçizane tavsiyem . Yarım saatte kaybettiğim parayı 5 ayda ittire kaktira kazandım ki hala naktini bile kurtaramayan bir sürü arkadaşım var …

Honey Geçen abim 30 milyar yatirdi 33 milyar çekti bende anlamam 1 gün daha bekleseymis 38 milyar cekcekmis ama acele etti 😂 ben hiç anlamıyorum cesarette edemem😂

Ben 1 senedir bu işteyim canım başta çok kazandım sonra çok kaybettim şu an girdiğim parama anca geldim yani öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil küçük paralar ile girip artırmaya çalışmak en doğrusu

ketenprenses değil canım altın gibi düşün nasıl örnek veriyorum 700₺den aldığın çeyreği kârla 750₺ye satıp 50₺ kâr ediyorsun orası da öyle. Bir kağıdı alıyorsun düşükten, yükselince satıp kâr ediyorsun

Honey çok küçük miktarla az kazanır, zaten az olan paranızdan da olabilirsiniz çok dikkatli olunması gereken işlemler bunlar

Honey Dünn shiba almış olsaydınız iyi para kaldırmıştınız ben öyle yaptım 🤭🤭🤭 yine düşerse alırım biz bayadır takip ediyoruz ama hemen girmenizi tavsiye etmem 🤗 biraz takip edin üzülmeyeceğiniz miktarlarla girin girecekseniz tabi.

ArZu1554 siz kaçla girip cıkmıştınız örnek olsun bize