Akrep tamam bende bunu soruyorum iste afrodizyak etkili olmasinin diger parfumlerden ayiran ne?siz postu iyi okuyun

Trendyol sanmıyorum ilgi çekmek için yapılan reklam olmadı tabi varda öyle bsey bilen birileri vardır parrumdense macun tarzı istek arttırıcı bitkiler ilaç vs var onlardan denedin mi

Minnakkk Bende onu söylüyorum işte. Parfüm vs bu tarz şeylerin cinsel çekim gücü olduğuna katılmıyorum, en azından tek başına . Bazı insanlar vardır kendine has vücut kokusu bile çekicidir yani.

Trendyol Hiç bir farkı yok diyorum bende. Sadece afrodizyak etkililerin çoğu ağır oluyor.

Minnakkk 21 yaşındayım 1 yaşında bebeğim var 🙏🏼 Önceden daha aktiftim bu aralar azaldı aslında😅

Akrep güzelmiş 😘😘 bende 35 yeni 4 ayına girmiş bı minnoşum var memnun oldum

Minnakkk Allah bağışlasın maşallah 🥰 Bende memnun oldum 💝

Trendyol bende scandal kullanıyorum eşim en sevdiği koku sıkınca üstüme atlıyor resmen 😂😂 günlük hayatta izin veröez kullanmama çok sexs bi parfüm

Trendyol afrodizyak etkili parfümler gerçekten cok etkiliyor insanı inanılmaz seksilik katıyor kendi kendini koklamaktan duramıyorsun ve kesinlikle etraftakilerde sormadan duramıyor. 1- Dior hypnotic poison 2- yves saint laurent libre
          Bu iki parfümü kullandım iki yıldan fazla şuan cok pahalı oldugu için alamıyorum kocama aldırcam yurt dısına gidince 😈😈 herşey yalan bu iki parfüm gerçek ❤️❤️

Glr09 farmasinin var bide scandal markalı parfümü kokusu aynı mıdır acaba kendisi çok pahalı Çünkü 😂😂

Azramomyy aynı olduğunu sanmıyorum scandal parfümün açık parfümü de var doldurabilen bulabilirsen olabile yada vicıd losyonu onlar uygundırr

Minnakkk Ahahaha ben de ordan geliyorum. Herhalde aynı postu okumusuz.😂

Nurrr98 evet bitanesi saydırdı bayağı çok ince detay konular var kids’e kurban olayim falan 🤣