incilikaftan teşekkür ederim tavsiye için araştıracağım 🙏🙏🙏
Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye
Findukkk eğer bebeğin 6 aydan büyükse içebilirsin, bende emziriyorum
Herbalife ürünleri kullanmayı denediniz mi bu şekilde kilo verebilen insanlar mevcut
- Düzenlendi
Findukkk canım bu ameliyatı olmak cesaret ister çok zorluğu varmış ve hayatını tehlikeye atıyorsun ben senden daha fazla kiloluyum kızlığımdan beri 5 yıl önce 25 kg verdim ama sonuç geri aldım dikkat etmedim fıtık ameliyatı da geçirdim o sıra 3. Hamilelik te falan derken geri aldım ve şu an öncekilerden daha kiloluyum artık pes ettim senin gibi bende çok düşündüm ama etrafımda 3 kisi oldu biri verdiği kiloyu geri aldı biri çok gençti daha 3 çocuğu vardı enfeksiyon kapıp öldü diğeri yine aynı şekilde öldü enfeksiyon kapma riskin çok yüksek bu ameliyatta birde 1 yıl boyunca hep sıvı tüketiyorsun sadece çorba o çorbayı içtikten sonra 1 yıl zaten normal yollada verirsin benim düşüncem bu kilonuz çokta aşırı değil sağlıklı beslenin sağlıksız şeyler yemeyin ömür boyu bu mide ameliyatından daha iyidir ben artık eskisi gibi takmıyorum kafama karatay diyetini deneyin memnun kalacaksınızdır harbilife ürünlerini de çok övuyorlar bizim burda kuaför hem sattı hem içti manken gibi oldu durumunuzda varsa onu kullanın biraz pahalı beni aşar alamadım sizin alma durumunuz varsa deneyin derim benim almanyada bir yakınım var her sene koliyle alır gider çok faydasını görüyor Thincal diye bir ilaç da var yağ söktürüyor annem raporlu olarak o ilacı alıyor fazla yazıyor dr bende kullanıyordum annem çok faydasını gördü ama ben bıraktım baya rezil ediyor seni kimi zaman içiyorum yine ama afedersin istemeden koltuklara bile akıyor yağlar annem düzenli içiyor afedersin bez kullanıyor annem ben pek daha alışamadım ilaca düzenli kullanamadım
Angellove2010 evet ameliyat çok riskli biliyorum 🥺 herbelife kullanan çok var etrafımda kullanırken kilo verip bıraktıkları an iki aktı şiştiler maalesef o yüzden ona hiç yönelmedim. Açıkçası biraz midemi küçültsem diyet kolaylaşacak ama bu psikolojik yılgınlık beni daha çok yemeye itiyor bir kısır döngü anlayacağınız 🤦♀️🤦♀️
Findukkk rica ederim canım, çok mutlu oldum memnun kalmana. İnşaAllah faydasını görürsün. Eğer yapabilirsen birazda egzersiz yap daha iyi sonuç alırsın😗
- Düzenlendi
Blondie Ayy ben onu kullanamadım tadı aşırı kötü 🤦kullanan yakınlarınız direk yutuyor mu yoksa çiğneyipte mi yutuyor
Angellove2010 direk yutuyorlar galiba annemde onunla kilo verdi yarın sorayim bi😂
Blondie sor canım senden haber bekliyorum çiğnemek imkansız diyebilirim
Angellove2010 çiğniyormus canim sordum valla ben tadını bilmediğim nasıl bişey bilmiyorum😂 okadar kötümü ya