LemanHH
Can men inanmiram ele seylere

LemanHH
Cox sagol yazmisan bu qeder ❤️ Ama menim dinime gore bele sey yoxdu, @Aksiz dediklerine qatiliram
yalniz Allah’dan isteyirem verse nemet vermese hikmet.
Ama olub bel cekdirmisem matkam eyriydi deye yene xeyri olmadi.. cile kimi seyler bosdu ve ya pirlerden,seyidlerden,türbelerden v s kimi seylerden ne ovlad isteyirem ne de basga bir sey.
Butun her seyimi her ibadetimide sadece Allaha edirem, cunki Allahdan basga ibadete layiq mebud yoxdu islam dinine gore. Dine tam girmeyim sadece biraz acigladim bacı sehv anlamarsan inaniram ki ❤️

Aksiz
    Can bacı ❤️ Amin mende ele dua edirem ki kim isteyirse ovlad sagligli saleh ovladlar versin

Mouradi başa düşdüm can. Ancaq nəblim mən onu etdim qaldim. Çox gəlinlər edibler onu dalbadal allah verib uşaq onlara.

LemanHH
      Bildim can mene gore Allahin qederi o ay ovlad nesib olub, o olmasada olacagdi

LemanHH
      Caan bildim cetin deyil orda sene ?(( hekime gedirsen mualice ucun ?

@Aksiz
      Salam can necesen ? Test etdin tekrardan ? 🥰
      Senden bir sey sorucagdim bacı mende yumurtam partladi son dunenden agrim var asagida ama partladigina gore deyil o uje kecib, basqa neye gore ola biler bilmirsen ? Ya sende hec olmusdu ?
      Hekim deyir hecne fikirlesme calisiram fikirlesmiyem cixarmisam
      ele bir bu qalib aglimda

Aksiz canım inşallah hamilesindir
        Bi keresinde benim dokdorum adet yaklaşdıkca testin yanliş görsertme olasılığı yüksek demişdi

Mouradi salam canim üzürlü say gec cavab yazdım deyə hə elədim test dünəndə))ataram bax məndə teste inanmıram nolsun))olur ağrı folekul partiyandan sora elə bil batır nəsə boş ver məndə də olub elə ağrı.[upl-image-preview url=//i.imgur.com/3jHwWBD.jpeg]
          [upl-image-preview url=//i.imgur.com/eitNUV7.jpeg]
          [upl-image-preview url=//i.imgur.com/FAlNUpL.jpeg]
          [upl-image-preview url=//i.imgur.com/WTemmao.jpeg]
          Bax gör bir teste

Zari12-zari atdım resim böyle olupta yalnis olurmu ki?[upl-image-preview url=//i.imgur.com/WTemmao.jpeg]
            [upl-image-preview url=//i.imgur.com/eitNUV7.jpeg]

Yorumcuanneniz sonunda benim postuma da baktın ya canim kaç kere bu peridenin yöneticilerine yazdım özel mesaj ya post açtım etiketledim postumu sabitlesinler diye bu keresinde ne yorum yazidlar ne cevap verdiler ne de baktılar((çok üzülmüştüm.Ben burda yalnız bilgilenmek için kullanıyorum yorumlarıma yada postlarima baka bilirsiniz bir kere kimseye ne harakeret ettim nede kötü söz söyledim ama kimse bakmıyor çok zoruma da gidyor böyle olunca :(