LemanHH eşinin bakımlı olması cokk guzelll guru duymalison ama özel bölgeye kadinmi ağda yapıyor eşinin ohaaa bu çok saçma geldi erkek yapamıyor mu acaba???düşünsenize siz özel bölge için agdayq gidiceksiniz adam olucak orayı gorucek yani eşin kabul ederim birde böyle söyleyin
Bakimli kocam, kiskanan ben.
LemanHH sen yap agdasini neden agda salonuna gönderiosunki bnm lazer yapan bi ark iş gerwgi erkeklerede yapio cok ereksion olan erkek var dio mecbur elimize alıyoruz o sıra da taş gibi oluyo dio gönderilşrmi erkek milleti agdaya daha birisi de en son gördünmü malafati şahlandi demiş kız hemen gidip patrona söylemiş siz yapin evde sacmalik bnce
Deleted10 Sıkıntı daha büyük de işte 😄 hangi standarttan bakarsak bakalım oluru yok 🤭
Olivetti Burada ağdacıdan tahrik olan bir kadın vardı bayan bayandan huylanmış da orgazm olmuş 😄 Şimdi ağdayı yapan kadın çok emek vermiştir gururlanmak hakkı 🤣
LemanHH anasının gözü yani bı kere yapan da da yaptırana da utanma olmalı eşinin şeyi kalkiyordur kız dokundukça sen nasıl müsade ediyon ne malum orda işi pisirmedigi
Olivetti deneme sürüşü
LemanHH ne diyon bacım?
LemanHH yok kıskanıyorum yok ediyorum yok kocamın özel bölgesini kadınlar oluyor ya bir git işine ya hangi kafayı yaşıyorsun çok merak ediyorum böyle bir saçmalık olabilir mi yani sen bu yazdığını inandın mı😂😂😂😂😂
Deleted10 Rusya da erkek nufusu kadın nufusundan çok çok az. orda erkek berberleri bile genelde kadınlrdan oluyor😂
LemanHH erkeklerin derisi ince olur nasıl dayanıyor ağrıya ben şok🤣
naneliseker aaa desene kadinin kocasi hakli o zaman😂