Blondie kıskanmaz aman ne olcak kardesleri ayircak degilsin ya en sinir olduğum konuya degindim 😠😍 benimde 1 bucuk yasinda kizim var 3 hafta sonrada dogmum olcak 2 ye kiskanmaz ya alışır bana da oyle diyorlar ama ayircak degilim ya cocuklarimi ne kendimden ne de kardesinden aaa cok sinirlendim gercekten

Blondie merak etme herşeyden daha çok sevicek kardeşini bende korktum kıskanır diye arada dikkat çekmek için şımarıyo o kadar bide daha çok alıngan oluyorlar burda babaya ihtiyaç var sen bebekle ilgilenirken babada kızıyla ilgilenme li tam tersi de olduğu zaman aynısı olmalı eskisinden biraz daha ilgili olucaksınız o kadar 😊

Blondie yaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻Kıskançlık pek olmaz alışır zamanla 🙏🏻💙

Blondie gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah aralarında kaç yaş var az olursa kıskanmaz 😊

@“mihraoznur”#p388683Tesekkur ederim surekli beslenmeye çalışıyorum bugun biraz daha iyi geldi sütum

Yakomoz bende aşırı sinirleniyordum yok iste kiskanicak huyu degisicek sen nasil yapcan 2 cocukla okadar morelimi bozuyorlarki 😒

Blondie amin canım cümlemizin yavrusunu inşallah bizimkileride içinden ayırmasın mevlam 🌺♥️

Blondie ollsun sonucta ben dogurdum benim cocuklarim Allah sabrini verir beni en üzende cocugumun benden gitmesi sogumasi olur dur kiz dahaa oralara gelmedik😁 en korktugumda o dur

Yakomoz benim kızım uzaklasmadi kiskanclikta yapmadi hala ayni umrunda degil bebek arada bi sevip gidiyor oglum agladiginda kizim bağırıyor anne ağlıyor mama ver diyo😂