Hamilelikte oral
Peridehatunu arkadasim bnde oral yaparken gelen zevk suyundan bahsettim zaten bebege gitmez. Bi zahmet agzinada bosalmayıversin
Pepipop 😂😂😂 Allah seni
Peridehatunu ahahaha ağzına boşalmazsa tatmamış olursun. Valla daha ne kadar saçma şeyler görücem diyorum. Her gün bi öncekinden daha saçması denk geliyor. Çıldırmışsın cidden. İlişkiye de girme sen allah korsun bebeğinde hisseder bak.
- Düzenlendi
Makkarina iliskime her gun girerim suanda hamile degilim zaten bebegimi dogurali 1yil oldu. Siki alip eline yalamak size guzel geliyosa her an yalayin iliskiyle onun bir alakasi yok pis sapıklar.igrencsiniz öğğ midesizler. Hak yolu varken bok yoluna devam boka bulanin 🤮🤮🤮🤮
- Düzenlendi
Makkarina sizin gibiler agzinada bosaltir oturur nolacak bisey olmaz bebege rahat insanlar sizde anne olcaksinizda hey yavrum hey😫esinin şeyini yalamaktan usandiysan arkasina gec🤣🤣🤣
Bune saçma muhabbet
- Düzenlendi
@adm kavga var admin 😊
Peridehatunu gerçek sapık ve pislik sensin. Yazık yavruna böyle pis ağızlı bir anası var
Makkarina pis ağızlı kim ttartismayalim istersen🤣🤣gercek pis agizli senmissin.🙏😊
Peridehatunu Aynen aynen yalamak ve boşalmak çok farklı şeyler ama sense öyle bilapasiye olmadığı için anlamanı beklemiyorum herkes senin gerizekalılığına yorum yaptıpı için biraz sinirlenmişsin sanırım 🤣ama gördüğün gibi aklın yolu bir 🤣🤣 sen oturduğun yerde kudurmaya devam et. Kocanla falan da öpüşme bak o ağızla çocuğunu öpüyorsun ona göre sjsjsj
- Düzenlendi
Makkarina ay yürü hadi ergene bak ya of baydın hayde.senle ergence sidik yarıstiramam ben ergenciğim.
Makkarina sabahlara kadarda istedigimi yaparim kocamla sanane☺️ ben post sahibine yorum yaptim konustum saygili sekilde senin gibi essek sekilde ceva verende olmadi
Peridehatunu biraz daha düzenle mesajı olmamaış. Kişi kendinden bilir işi canım. Ergen olan da sensin pis olanda. Posta yazdığın ilk yorum yaşını ortaya koyuyor zaten. Hoççagal
Makkarina allah kocana sabirlar versin zor.