Görümce 😒
Lori12lorii valla aynen bana başta çok iyilerdi bende söylerdim sonradan böyle böyle yapmaya başladılar ama artık anladım evime iğne alsam demem bir daha tek alma konusuda değil canım her Türlü bir şekilde laf sokuyorlar ilk evlendiğimizde eşim arkamdaydı bir şey diyemiyorlardı çocuk doğduktan sonra özellikle eşim bana onların yanında hep kızıyor onlarda eşimden yüz bulup kızıyor hatta eşim bazen o kadar çok kızıyor ki ağlama derecesine geliyorum görümcem kızma kadına diyor
Ddeniz ya sende yeni bişey alıcağın zaman yada bişey olduğu zaman görümcelerine söyleme, mesafeni koru. Nasrettin hocanın dediği gibi ayağını görümcene göre uzat 😂
Ddeniz benimki çocuğuma koyacağım isme karıştı ruh hastası 😂🤷
Ddeniz esın öyle yaptıgı ıcın onlar bu yüzü buluyor esın senı yüceltse onlar agzını açamaz. Sen guzelce esınle konuş bu konuyu
bitterdelisi24 daha önce denedim konuşamadık kavgayla bitiyor inşallah eşim akşam geldiğinde konuşacağım bu sefer anlaşırız umarım 🙏🏻
Ddeniz cidden hiç kullanamadıkları bebek kıyafetleri var bebek hemen büyüyen bir şey geçen sene o da ilk çocuğunu doğurdu heveslendi aldı bir süre şey giydiremedi onları dese ki al canım kullan bunları ben kullanamadım yeğenim kullansın dese hiç bir şey demicem ama kullanılmış zıbını ben bebeğime nasıl giydireyim cildine değecek bende görümceyim konuşurken ederken elli kere düşünüyorum kendisini dışlıyoruz diye anlar mı diye kırılacak bir cümle söylerim diye korkuyorum yeni katılmış sonuçta aileye huyunu suyunu senede 2 kere görerek anlayamazsın sonuçta Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın
Ddeniz valla canım bende ilk bşr sene sen gibiydim baktım yok olmuyor bana sürekli sen beni aileme karşı dolduruyorsun diyordu haklı olduğum halde şimdi kendimi asla yormam ailesine karşı gülerek cevabımı tak diye yapıştırıyorum hem arayı bozmuyorum hem kendimi ezdirmiyorum eşime de duyurmam ailen böyle dedi diye sonra onlar anlatırsa onlar suçlu olur eşim konusunda da artık çok sert davranıyorum evet bencillik ediyorum ama o hak etmedi iyi niyetimi o yüzden şimdi el üstündeyim ailesi de hepsi annem babam yaşında insanlar bana laf etmeye çekinirler benden önce eşim cevaplarını verir ve onlar da der biz sen yokken kardeşime senin lafını edemiyoruz bize kızıyor diye sende sert ol artık acıma diline geleni söyle