DenizMehmetSnmez o zmn dert etme ins olur cnm benim sperm sayim cok azdi ki sukur rabbime oldu oglumde ikinci denemede oldu sonra bi daha yapmisti tuttu ilk denemede ama dusuk oldu sonra kizimda ilk denemede oldu sukur simdi ucuncu bebis icin izin donusu yapicaz allah izin verirse

Hazele Insallah canim Allah razı olsun acaba bir defa yapınca her zaman yapmak mı gerekiyor yani her çocukta çünkü benim doktorum senin rahmin alışırsa daha gerek kalmaz sadece ilk çocukta yapsan yeterli dedi o yüzden canm

Hazele Amin canım hayırlısıyla 😊Daha Çarşamba günü belli olacak canm ultrasona gireceğim inşallah

Yok canım bugün son iğnemi vurdum doktor Perşembe günü gelin dedi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yumurtam büyümüştür. Senin ilk aşılamada kaç yumurtan oluşmuştu canm . Bu ilaç etkilidir inşallah çok heyecanlıyım .

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de 🙏😊

Hazele Canım bugün gittik kontrole 2 yumurtam oluştu biri 20 diğeri 17 ml çatlatma iğnesi vurdu doktorum normal yolla deneyin dedi aşılama yapmadı Hadi inşallah 🙏

Çatlatma iğnesinden kaç gün deniyoruz canım bilen var mı bugün vurdum ben