Hazele DenizMehmetSnmez insaallah rabbim boyle ikiz ikiz versininsaallah kac yumurtan vardi olusmus ?
DenizMehmetSnmez Hazele Amin canım hayırlısıyla 😊Daha Çarşamba günü belli olacak canm ultrasona gireceğim inşallah
DenizMehmetSnmez Hazele Canım bugün gittik kontrole 2 yumurtam oluştu biri 20 diğeri 17 ml çatlatma iğnesi vurdu doktorum normal yolla deneyin dedi aşılama yapmadı Hadi inşallah 🙏
DenizMehmetSnmez Yok canım bugün son iğnemi vurdum doktor Perşembe günü gelin dedi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yumurtam büyümüştür. Senin ilk aşılamada kaç yumurtan oluşmuştu canm . Bu ilaç etkilidir inşallah çok heyecanlıyım .
Hazele DenizMehmetSnmez her iki cocugum da tek yumurta ile tuttu dusugumde 2 yumurta ve olmayan yani tutmayan asilama 4 yumurta yani ona gore bakma sen
DenizMehmetSnmez Hazele Insallah canim Bende doktor bu ay normal catlatma ignemi vurdu üç gun deneyin dedi . Allah razı olsun canım iyi dileklerin için inşallah 🙏😊
DenizMehmetSnmez Bugün 6. Günüm Adet olacak gibi ağrım var ama doktorum 12 gün geçmeden test yapma dedi ondan bekliyorum canım sence bu ne ağrısı iğne mi hamilelik mi