Kızlar eşimle evlilikle birlikte 13 yıldır birlikteyiz. 10 yıldır da cinsel hayatımız var. Var dediysem aktif değil. Evlenmeden önce uzak mesafe ilişkimiz vardı bazen 3 5 ay görüşmezdik görüşünce birlikte olurduk. O yüzden bu anlatacağım durumu o zamanlar çok anlamamıştım. Ama birşeyler de seziyordum çünkü ben her zaman daha istekliydim ona ellemesem hiç başlatmazdı. Neyse biz evlendik düzenli bir cinsel hayat beklerken ilk zamanlar 3 4 günde birlikte oluyorduk sonra bu süre uzadı da uzadı. Şimdi bebek var 7 aylık. Ama bizim düzenli cinselliğimiz yok. Her yolu denedim süslendim olmadı laf çarptım olmadı hadi yapalım dedim olmadı 2 3 haftada bir canı isterse birlikte oluyoruz. Dediğim gibi düzeltmek için her yolu denedim. Utansın diye çok laf da söyledim dinen çok günaha giriyorsun bana kocalık yapmıyorsun ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun dedim. Hatta kendi kendimi tatmin ediyorum bile dedim. Hep bir bahanesi var yorgun hasta başı ağrıyor. Kim kadın ben anlamadım. Doktora git diyorum susuyor. Aldatma olmadığına da eminim ama her daim de takipteyim. Ne yapayım ben bacılar birşey deyin tam düzeldi diyorum yok düzelmiyor adam. Bende 2 gündür soğuk davranıyorum anlar diye umru değil. Bu arada diğer her konuda iyi bir eş mükemmel bir baba. Akıl verin bana 😔
Hep bir bahanesi var
Destanımı okuyan orgenerallere selam olsun 😬
gectibizden5 enerji şeyleri denedin mi işte burda macun yediren mi dersin fındık fıstık barları mı dersin bi şeyler yediriyorlar işe de yarıyordur bence 🤷🏻♀️ Bi de enerji içeceği okudum dün onu içirende varmış öyle şeyler dene bakalım tepkisi ne olacak. Hap önermem yan etkisini bilemeyiz.
Güzel bir macun dene.
gectibizden5 ereksiyon problemi var mi sertlesmeme gibi yada erken bosalma
Nimess Macun yedirmedim ama fındık fıstık çok yedirdim bana mısın demiyor yapmıyor adam
incilikaftan Tarif var mı?
Zeynnep ereksiyon problemi yok canım öpüp ellesem bile taş oluyor ama ona rağmen yapmıyor.
gectibizden5 sanki beni anlattın çok iyi bir eş çok iyi bir baba ama gel gelelim yoruldum bittim artık o istesede benim içimden gelmiyor. Bittim psikolojik olarak. Herseyi denedim 🤦♀️
gectibizden5 aklıma acaba eşcinsel mi diye gelmiyoda değil. Allah korusun tabii.
gectibizden5 macun dene bide o zaman canım bi de enerji içeceklerini denersin
gectibizden5 aktar hazırlıyor
gectibizden5 8 aydir ılıskıye girmeyen bizz benım esımde ole oda aldatmıyor ama isteksiz
Oyuncakci Aynen öyle bu genç yaşımda içimi çürüttü
Deleted16 Allah korusun kızzzz bir de bu bela bulmasın beni
Nimess Sporcu aslında enerji içeceği arada içiyor ama beni mi istemiyor acaba offf
incilikaftan ne diyeceğim ki aktara utanırım 😅
Esmerbebek Zaten evdeki karısını şaapamayan bu adamlar bizi aldatırsa ni diyim kardeş
gectibizden5 libidosu düşüktür .
gectibizden5 senle alakalı değildir canım değerlerine baktırsın o zaman canım doktora gitmek en güzeli