gectibizden5 aklıma acaba eşcinsel mi diye gelmiyoda değil. Allah korusun tabii.
Hep bir bahanesi var
gectibizden5 macun dene bide o zaman canım bi de enerji içeceklerini denersin
gectibizden5 aktar hazırlıyor
gectibizden5 8 aydir ılıskıye girmeyen bizz benım esımde ole oda aldatmıyor ama isteksiz
Oyuncakci Aynen öyle bu genç yaşımda içimi çürüttü
Deleted16 Allah korusun kızzzz bir de bu bela bulmasın beni
Nimess Sporcu aslında enerji içeceği arada içiyor ama beni mi istemiyor acaba offf
incilikaftan ne diyeceğim ki aktara utanırım 😅
Esmerbebek Zaten evdeki karısını şaapamayan bu adamlar bizi aldatırsa ni diyim kardeş
gectibizden5 libidosu düşüktür .
gectibizden5 senle alakalı değildir canım değerlerine baktırsın o zaman canım doktora gitmek en güzeli
gectibizden5 tanımadigin bir mahalledeki aktara git sende yada instadan sipariş ver.
gectibizden5 Şu anda bile küsüm kocamla aynı şeyleri yaşamısız erkekliğine kadar laf söyluyorum belki zoruma gider ama yok cok iyi biri evliliğimz mükemmel cinsellik dışında uyuyp duruyor yapınca bir prblem yok usun da sürüyoe ama yapmıyor ne dediysem hangi yöntemi denediysem boş ne yazıkki her defasında tamam artık konuyu açmıcam ne hali varss görsün diyorum 3 5 gün sonra sesi cıkmayınca yine sinirlenip kavga ediyorum
Nietzsche Nasıl yükselteceğiz onu de hele bacım kurudum kaldım artık
Nimess diyorum doktora git diye duymazlıktan geliyor ona göre çok normal ne yani 2 günde 1mi yapcaz diyo birde
incilikaftan Dur bakalım araştırayım biraz
kizceannesi Herşeyi denedim canım ama fantazi kıyafet giyince gülüyor adam ya da bu ne böyle diyor yanımdan geçip gidiyor
momss Bende öyleyim yahu insan hiç mi utanmaz anlamıyorum susayım diyorum susamıyorum gözüme batıyor her hareketi
gectibizden5 Aynen öyle valla yatğa girdigimzde bir umut bekliyorum battaniyeyi üzerine örtüp uyuma moduna geçiyor ya o an çıldırıyorum off ömür boyu böyle geçmezki ama
gectibizden5 değerlerine baktıralım doktora sor normal olan neymiş kaç hafta yapmamanın neresi normal diye sormuyor musun 🙄 macunu dene bi bakalım belki işler işlemezse artık doktora gidiyorsun de hatta randevuyu sen al ona gitmek kalsın 🤷🏻♀️