Destanımı okuyan orgenerallere selam olsun 😬
Hep bir bahanesi var
gectibizden5 enerji şeyleri denedin mi işte burda macun yediren mi dersin fındık fıstık barları mı dersin bi şeyler yediriyorlar işe de yarıyordur bence 🤷🏻♀️ Bi de enerji içeceği okudum dün onu içirende varmış öyle şeyler dene bakalım tepkisi ne olacak. Hap önermem yan etkisini bilemeyiz.
Güzel bir macun dene.
gectibizden5 ereksiyon problemi var mi sertlesmeme gibi yada erken bosalma
Nimess Macun yedirmedim ama fındık fıstık çok yedirdim bana mısın demiyor yapmıyor adam
incilikaftan Tarif var mı?
Zeynnep ereksiyon problemi yok canım öpüp ellesem bile taş oluyor ama ona rağmen yapmıyor.
gectibizden5 sanki beni anlattın çok iyi bir eş çok iyi bir baba ama gel gelelim yoruldum bittim artık o istesede benim içimden gelmiyor. Bittim psikolojik olarak. Herseyi denedim 🤦♀️
gectibizden5 aklıma acaba eşcinsel mi diye gelmiyoda değil. Allah korusun tabii.
gectibizden5 macun dene bide o zaman canım bi de enerji içeceklerini denersin
gectibizden5 aktar hazırlıyor
gectibizden5 8 aydir ılıskıye girmeyen bizz benım esımde ole oda aldatmıyor ama isteksiz
Oyuncakci Aynen öyle bu genç yaşımda içimi çürüttü
Deleted16 Allah korusun kızzzz bir de bu bela bulmasın beni
Nimess Sporcu aslında enerji içeceği arada içiyor ama beni mi istemiyor acaba offf
incilikaftan ne diyeceğim ki aktara utanırım 😅
Esmerbebek Zaten evdeki karısını şaapamayan bu adamlar bizi aldatırsa ni diyim kardeş
gectibizden5 libidosu düşüktür .
gectibizden5 senle alakalı değildir canım değerlerine baktırsın o zaman canım doktora gitmek en güzeli
gectibizden5 tanımadigin bir mahalledeki aktara git sende yada instadan sipariş ver.