Benimde böyle bir şeydi bir gün sonra bir daha yaptım daha da belirginleşti günden güne belirginleşiyorsa hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin

leosmom pozitif gibi duruyor canım inşALLAH hamilesindir.🤲
    Pazartesiye kadar bekle pazartesi kaset testlerden alıp yapabilirsin onlar daha net sonuç veriyor, bende oğluma hamileyken adetime daha 5 gün varken yapmıştım testi, ikinci çizgi çok net bir şekilde belli olmuştu, RABBİM gönlüne göre versin inşALLAH 🤲 hayırlı haberlerini bekliyoruz.😊

leosmom var gibi ama bu marka teste ben pek güvenmiyorum çünkü beni geçen ay yanılttı bu test. Yenileyin ya da farklı bir marka deneyin

ugur_asaf Canım Allah bağışlasın evladınızı. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Salı günü yeniden yapacağım yazarım buraya.❤️

Ebru263 Evet ben de olumsuz yorumlar okudum bu testle alakalı ve emin olamadım, bu yüzden biraz daha beklemeye karar verdim salı günü kaset test yapacağım.❤️

leosmom Aminn inşALLAH canım benim ALLAH razı olsun, RABBİM en kısa zamanda o güzel haberi almayı sana da nasip etsin,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşALLAH 😊❤