trendyol2 Neden bu kalp kırıcı yargılayıcı üslubunuz?Kendimi yersiz sevinçlerle tatmin edemeyecek kadar ağır tecrübeler yaşadım emin olun. 2 senedir bu anı bekliyorum ben sabırla, birinin bana yalandan hamilesin demesi beni teselli etmez. Belirsiz mutluluklara bel bağlamayı bırakalı çok oldu. Hamileyim de demiyorum hamile değilim de demiyorum.
Reglime daha 6 gün var ve o güne kadar bekleyeceğim diyorum. Kimsenin beni tatmin etmesine ihtiyacım yok. Özellikle de sizin gibi önyargılı insanların. Sağlıcakla kalın…

leosmom hiç çanını sıkma çanım benim 3yıl olmadı bekle sabret sabırın sonu selametir inşallah hamilesin dir ❤️

Benimde böyle bir şeydi bir gün sonra bir daha yaptım daha da belirginleşti günden güne belirginleşiyorsa hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin

leosmom pozitif gibi duruyor canım inşALLAH hamilesindir.🤲
        Pazartesiye kadar bekle pazartesi kaset testlerden alıp yapabilirsin onlar daha net sonuç veriyor, bende oğluma hamileyken adetime daha 5 gün varken yapmıştım testi, ikinci çizgi çok net bir şekilde belli olmuştu, RABBİM gönlüne göre versin inşALLAH 🤲 hayırlı haberlerini bekliyoruz.😊

leosmom var gibi ama bu marka teste ben pek güvenmiyorum çünkü beni geçen ay yanılttı bu test. Yenileyin ya da farklı bir marka deneyin

ugur_asaf Canım Allah bağışlasın evladınızı. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Salı günü yeniden yapacağım yazarım buraya.❤️

Ebru263 Evet ben de olumsuz yorumlar okudum bu testle alakalı ve emin olamadım, bu yüzden biraz daha beklemeye karar verdim salı günü kaset test yapacağım.❤️

leosmom Aminn inşALLAH canım benim ALLAH razı olsun, RABBİM en kısa zamanda o güzel haberi almayı sana da nasip etsin,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşALLAH 😊❤