trendyol2 Neden bu kalp kırıcı yargılayıcı üslubunuz?Kendimi yersiz sevinçlerle tatmin edemeyecek kadar ağır tecrübeler yaşadım emin olun. 2 senedir bu anı bekliyorum ben sabırla, birinin bana yalandan hamilesin demesi beni teselli etmez. Belirsiz mutluluklara bel bağlamayı bırakalı çok oldu. Hamileyim de demiyorum hamile değilim de demiyorum.
Reglime daha 6 gün var ve o güne kadar bekleyeceğim diyorum. Kimsenin beni tatmin etmesine ihtiyacım yok. Özellikle de sizin gibi önyargılı insanların. Sağlıcakla kalın…
Test- Bir bakar mısınız?
leosmom İnş canım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inş
leosmom hiç çanını sıkma çanım benim 3yıl olmadı bekle sabret sabırın sonu selametir inşallah hamilesin dir ❤️
Perhan_sadife12 Canım çok teşekkür ederim, ben dua’mı Rabbime emanet ettim. Sabır ve sükunetle bekliyorum o günü.❤️
leosmom test yaptığında benide etiketlermisin çnm merak etim
Benimde böyle bir şeydi bir gün sonra bir daha yaptım daha da belirginleşti günden güne belirginleşiyorsa hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin
leosmom pozitif gibi duruyor canım inşALLAH hamilesindir.🤲
Pazartesiye kadar bekle pazartesi kaset testlerden alıp yapabilirsin onlar daha net sonuç veriyor, bende oğluma hamileyken adetime daha 5 gün varken yapmıştım testi, ikinci çizgi çok net bir şekilde belli olmuştu, RABBİM gönlüne göre versin inşALLAH 🤲 hayırlı haberlerini bekliyoruz.😊
Perhan_sadife12 Etiketlerim tabiki.❤️