Bloodwoman hahahaha. Vallahi üstüne parfüm tanımııyorum eşsiz bi kokusu var. Ber kadında olmalı

Glr09 çocuk olmasa asssla kacirmazdim şuan full çocuğa çalışıyorum durumu olan merak eden kaçırmasın iyi biseye benziyor❤️

Glr09 bebeğim sağol. Esime allah bol kazanc versin de alalim😁😁 ben cocuga aliyorum sürekli demek istedim😊😘

Bloodwoman ben la vie est belle kullanmaya başladım, mis gibi. Ama uygun fiyatlı dediğin için avon today ve tomorrow çok iyidir benim zevkime göre

Glr09 parfümün tasarımına bak bee 🥰😍😍 o kadar anlattın gibi postta olay oldu sanki parfümün trendyolda fiyatı 340 lira ORJİNAL midir acaba a paris by night var bunlardan hangisi sendeki ben parfüm kullanamıyorum ya migren tutuyo hemen ama kullanmayı çok istiyorum kokusu ağır mı

Popy_ yok hafif çok ağır bi kokusu yok tarif edemiyorum şimdi 😀 ama orjinaldir 340 az değil tek o parfümü kullanıyorum bide günlük olarak normal bi parfüm

Yves rocher evidencee mukkel kokusu var. Ben kullaniyorum cokta memnunum

2 ay sonra

Bloodwoman 😍😍😍 benim favorim iki parfüm önere bilirim

Renata
        Elassar
        Aşırı seviyorum

Glr09 ay sunu pek merak ettim ama suan trenyolda 1000 lira 800 aradı olmus fiyatı