ZRaporu anneninicsesi bilmiyorum ki kayınvalideyle güzel olur mu tatil 😅 annemle gittim mi rahatım da kayınvalide ile rahat olamam 😚
Elifimmm anneninicsesi benimkide hep bana biseyler alın ,para verin ,bütün kış gelip sizde kalim derdinde
Elifimmm anneninicsesi yoo eltimle altlı üstlü oturuyorlar 3 tanede kızı var biz başka şehirde yaşıyoruz bide
[silindi] anneninicsesi sevgili kayınvalideciğimin güzel huyları 1… 2… 3… Düşündüm düşündüm ama hiç güzel bir huyu aklıma gelmedi sanırım benim kayımvalidemin hiç güzel bir huyu yok🙄🤔😒🙎♀️
Ogretmenhanim Düşündüm yok 😒 dur bida düşüneyim bu da iyi huyu diyeceğim bisey yine yok 😒 demek ki yok ama çok iyi kullandığı bisey var iyi niyetim 😂
DenizCemre anneninicsesi İçi dışı bir Güler yüzlü ve cana yakın Çat kapı gelmez, arayıp sorar geleceği zaman Allah razı olsun 🥰
anneninicsesi DenizCemre Allah sayilarini arttirsin canim ne guzel 🌹😊 boyle kayinvalideler olunca gecim de olur
DenizCemre anneninicsesi Amin canım inşallah ❤️ Herkes evladı gibi görse gelinini, damadını sorun olmaz aslında. Allah herkese geçim versin.
Sunrise anneninicsesi evimi karıştırmayı çok sever Saf görünümli şeytandır Eşimle aç susuz ortada kalmamizi ister Canım kaynanam😁🤢
Yorgunanne07 anneninicsesi 1 eliaçık 2 torunlarına içten seviyor buda beni çok mutlu ediyor 3 zor zamanda yardim isteyebileceğim tek insan hanı hasdanolursam Alabilesin çocuklarımı emanet edebilecegim