- Düzenlendi
anneninicsesi benimkide hep bana biseyler alın ,para verin ,bütün kış gelip sizde kalim derdinde
anneninicsesi benimkide hep bana biseyler alın ,para verin ,bütün kış gelip sizde kalim derdinde
Elifimmm 😶😶 o kötü oluyor iste ya butun kış tek cocukmu eşiniz
anneninicsesi yok kızım diyor , senin çocuklar büyüsün biraz diyor😂
anneninicsesi sevgili kayınvalideciğimin güzel huyları
1…
2…
3…
Düşündüm düşündüm ama hiç güzel bir huyu aklıma gelmedi sanırım benim kayımvalidemin hiç güzel bir huyu yok🙄🤔😒🙎♀️
Düşündüm yok 😒 dur bida düşüneyim bu da iyi huyu diyeceğim bisey yine yok 😒 demek ki yok ama çok iyi kullandığı bisey var iyi niyetim 😂
DenizCemre Allah sayilarini arttirsin canim ne guzel 🌹😊 boyle kayinvalideler olunca gecim de olur
anneninicsesi evimi karıştırmayı çok sever
Saf görünümli şeytandır
Eşimle aç susuz ortada kalmamizi ister
Canım kaynanam😁🤢
Sunrise 😒 yaa boyle kaynanalarin serrinden Allaha siginirimm
anneninicsesi Amin😁💞
anneninicsesi Amin canım inşallah ❤️ Herkes evladı gibi görse gelinini, damadını sorun olmaz aslında. Allah herkese geçim versin.
DenizCemre oyle canlar yaa napcan artik hayat imtahan diyip gecicez evimize bakicaz
anneninicsesi yoo eltimle altlı üstlü oturuyorlar 3 tanede kızı var biz başka şehirde yaşıyoruz bide
anneninicsesi en iyi arkadaşım canım destekçim herşeyim ❤️❤️
anneninicsesi 1 eliaçık
2 torunlarına içten seviyor buda beni çok mutlu ediyor
3 zor zamanda yardim isteyebileceğim tek insan hanı hasdanolursam Alabilesin çocuklarımı emanet edebilecegim
anneninicsesi
1- Evime, yaptıgım birşeye asla karışmaz
2- Her zaman bir eksiğin var mı ,göndereyim mi diye sorar. (Köyde oturuyor kendisi, bağı, bahçesi var.)😁
3- güleryüzlü 😊
anneninicsesi aşkta kaybeden kumarda kazanır diyosun 🤣
anneninicsesi
1.Güleryüzlü
2.Hep iyi olmamızı ister