Kostümlerle nasıl şeyler yapıyorsunuz 🤦🏻♀️😅
PiTi
Aslında komik bir konu ama ben tamamen meslek dallarının bu şekilde anılmasına çok karşıyım hemşire öğretmen liseli kız vsvs yani gerçekten birazda bu hale biz getiriyoruz
Harleyquinn yaaa dimiiii ya giy mis gibi donunu sütyenini seviş yani 😅
Cikolatali-waffle ıyyyy soğutma beni deli 🤣
- Düzenlendi
Nietzsche çok alakasız bişey sormak istiyorum moderatör ler post silebiliyormı
Cikolatali-waffle 🤣🤣 iyggg hic goze hos gelmiirr
Nietzsche ya ben hamileyim şu son postumda haklı olduğumu bildiğim halde herkes gereksiz yere benim üzerime geliyor şuan ve onlara onlar gibi cevap verince ben suçlu oluyorum. Sadece stresimi atmak için yazmıştım halbuki konu nereye geldi. Allah rızası için resmen yorumların ve kendimi anlatamamın stresinden karnım taş gibi oldu rica etsem siler misiniz. Eğer silinmiyceksede hesabımı silicem.
zarifhanim ahahahahah 😂😂😂 ne yaptı acaba o bayan. Pavyonculuk oynadılar mı 😅
Vanilyakokusu başka oyunlara geçmişlerdir 😄😄
PiTi azcık okudum yorumları da göremedim giyen bir ben mi giyiyorum 😂😂 hoşuma gidiyor böyle kostümler giymek özellikle hemşire bir de liseli kız vardı bir ara 😂 giyince sevişiyon işte detaylı nasıl anlatalım 😂 hemşire kostümünde stetoskop falan kullanmıştım böyle anlatınca çok saçma oluyor bir gülme geldi 🤣 öyle işte siz giyin gelir bence gerisi 😁
typeonegative hoşunuza gidebilir tabi ki giyinmeniz gayet normal ben de onu yapacak potansiyel yok ya bi gecelik altına çamaşır giydiğimde bile gülme tutuyor bütün büyü bozuluyor 🤣🤣
zarifhanim hahahhaha 😅orası kesin 😂😂😂😂😂