Escobar amaç Türkiye’yi kötülemek mi sence? Yurtdışında bir sürü arkadaşım var ve hepsi Türkiye’nin haline acıyor, bir tek bazı kesimler böyle tepki veriyor. Beğenmiyorsanız Türkiye’ye gelin. Ama tabii sizin kurulu düzeniniz var değil mi 🤷‍♀️

Kızlar altı üstü bir kahve içecektik konu nerden nereye gelıyor 🤦🏼‍♀️

Meva61 hayır ama sanki bizi burda devlet besliyo sanki alınan maaşla gider belli değil paranın adı bi türkiyeye varınca ağzımıza alıyoz bide almancı diye adımız çıkıyo ülkede istenmeyen hor görülen kesim oluyoruz

Escobar canım herkes kendini biliyorsa sorun yok bence. Ama orda dolarla ya da euroyla maaş alıp buraya gelip işte Türkiye cennet vs denirse tepki gösterilir. Çünkü alınan o dolarla euroyla burda bir sürü şey alınıyor.

Escobar önce gel yaşa, sonra konuş istersen. Ülke değil ekonomiyi ve boş konuşanlar kötüleniyor. Almanya ve türkiyenin alım gücü de ortada kıyaslama yapmayalım hiç. Senin paran burda değerleniyorken benim param dibe battı.

Birisi2 almanyaya geleli daha bir sene oldu bir daha hiç tatile gitmesim iki benim babam inşaatcı idi zor zamanlarımız üstümüzden çok geçti ama bir gün olsun cennet vatanımı kötülemediö bundanda gurur duyuyorum iyiki benim vatanım

Escobar dikkat ettiysen vatanı kötülemiyoruz vatanı bu hale getireni, ekonomiyi kötülüyoruz. Çünkü ekonomi çok kötü.

Escobar Ekonomi kötü diyorum arkadaşım, paramız değersiz diyorum, her gün herşeye en az 2-3 lira zam geliyor diyorum. Dalga geçilircesine konuşma yapılıyor ve bunu eleştiriyoruz anlıyor musun ? Sen zor şartlarda yaşamışsın ben yaşamışım o yaşamış bu yaşamış ama çocuğum, çocuklarımız yaşamasın diyorum.