Portakallikahve bundan sonra her şeyden kısmamız gerekiyor ki ay başını getirelim ve çocuğumuza 3 5 bişey atalım kenara 😐
Kahveler içildi mii 🥰
Birisi2 atabilirsen ne âlâ.. az önce vekil sebzeyi kiloyla değil adet alın dedi ☹️
Portakallikahve yükselerden porsiyonu küçültün az alın demekte çok kolay. Çocuk bu her şeyi istiyor almak zorundayız âdetle mi alıcaz. Saçmalığın daniskası 🤷♀️
Portakallikahve biz almanyada tane ile alıyoz yada yarım kilo hepsi paketli oluyo patlıcan kabak taneyle alıyoz
Escobar burda anlatılmak istenen alım gücü yalnız
Birisi2 ne desen az 🤷🏻♀️
Portakallikahve ya pardonda bizde burda centlerle almıyoz biz burda bahçeye düşen yağmurun parasını öderken kimse kötülemesin Türkiye yi
Kızlar altı üstü bir kahve içecektik konu nerden nereye gelıyor 🤦🏼♀️
Escobar önce gel yaşa, sonra konuş istersen. Ülke değil ekonomiyi ve boş konuşanlar kötüleniyor. Almanya ve türkiyenin alım gücü de ortada kıyaslama yapmayalım hiç. Senin paran burda değerleniyorken benim param dibe battı.
Portakallikahve 18 sene almanyada yaşamadım ben türkiyede yaşadım ve geçtiğim zor şartlardan eminim bir çoğunuz geçmemiştir
Escobar Ekonomi kötü diyorum arkadaşım, paramız değersiz diyorum, her gün herşeye en az 2-3 lira zam geliyor diyorum. Dalga geçilircesine konuşma yapılıyor ve bunu eleştiriyoruz anlıyor musun ? Sen zor şartlarda yaşamışsın ben yaşamışım o yaşamış bu yaşamış ama çocuğum, çocuklarımız yaşamasın diyorum.
Portakallikahve haklısın.